Millet İttifakı'nın Foça Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi Açıklandı

MİLLET İTTİFAKI FOÇA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY LİSTESİNİ AÇIKLADI

Millet İttifakı'nın Foça Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi Açıklandı
20 Şubat 2019 - 14:21

Foça'da Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında birleşen Millet İttifakı, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için belirlediği Foça Belediye meclis üyesi aday listesini açıkladı.

CHP Genel Merkezi tarafından Fatih Gürbüz'ün Foça belediye başkan adayı olarak açıklanmasının ardından, Millet İttifakı'nın belediye meclis üyesi adayları da belli oldu.

CHP ve İYİ Parti ilçe başkanlıklarının ortaklaşa düzenlediği basın toplantısında; Millet İttifakı'nın Foça Belediye meclis üyesi aday listesi açıklandı. CHP Foça İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında, belediye meclis üyeleri tanıtıldı.

CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Yasemin Görgeç'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, her iki partinin de yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Basın toplantısında konuşan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Fatih Gürbüz başta olmak üzere göreve talip olan arkadaşlarına güveninin tam olduğunu söyledi. Foça'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarısı için çalıştığını ve ilk günkü heyecanı ile çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Demirağ, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Foça'da 6 dönemlik başarısının 7'inci dönem iktidarıyla taçlandırılacağına inandığının altını çizdi. CHP'nin Foça'da 7'inci dönem iktidarı için iddialı konuşan Demirağ, "İzmir Foça'ya, Türkiye de İzmir'e benzesin" dedi.

Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz de, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Foça'da 30 yıldır iktidarda olduğuna işaret eden Fatih Gürbüz, "Omuzlarımızda 6 dönemin gücü ve sorumluluğu var" dedi. Bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi'ni temsilen Foça'da görev yapan ve emeği geçen herkese teşekkür eden Gürbüz, devir aldıkları bayrağı çok çalışarak daha yukarıya taşıyacaklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından kürsüye gelen CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, meclis üyesi aday listesini açıkladı.

 

Meclis Üyesi Aday Listesi, sırasıyla şu isimlerden oluştu:

KONTENJAN ADAYLAR:

1. Raşit Dirim

2. Mukaddes Yarba

ASİL ADAYLAR:

1. Hakan Barçın

2. Alp Atay

3. Kenan Düzgün

4. Tuncay Şentürk

5. Ercüment Kuyumcu

6. Begüm Celep

7. Kenan Gülay      - İYİ Parti

8. Semih Uzun

9. Bülent Kaptanoğlu

10. Nail Özkan

11.Ferah Ersin

12. Kaan Karanfil - İYİ Parti

13. Cansu Aktan

YEDEK ADAYLAR:

1. Arif Küçükdoğan

2. Sinan Kılıç

3. Yılmaz Akgün

4. Şakir Yalavaç

5. Oğuz Tuncel

6. Fadime Özdemir

7. Sadık Kahraman

8. Recep Sürücü

Basın toplantısına Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça eski Belediye Başkanı Nihat Dirim, Yeni Foça Belediyesi eski başkanlarından  Osman Yurtseven ve  Cengiz Uysal da katıldı.

https://www.mahalligundem.com/millet-ittifaki-nin-foca-belediye-meclis-uyesi-aday-listesi-aciklandi/22923/

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...