Migros, Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nı Evlere Getiriyor

Migros’un da desteğiyle bu yıl 9’uncusu düzenlenen Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 1-4 Nisan tarihlerinde online olarak düzenlenecek...

Migros, Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nı Evlere Getiriyor
01 Nisan 2021 - 11:29
Migros’un da desteğiyle bu yıl 9’uncusu düzenlenen Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 1-4 Nisan tarihlerinde online olarak düzenlenecek. Adana’da bulunan 44 mağazasını ve çalışanlarını seferber eden Migros’un sponsor olduğu karnaval, katılımcılara keyifli anlar yaşatacak. 

Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, Migros’un sponsorluğunda bu yıl pandemi sebebiyle 1-4 Nisan tarihlerinde online olarak gerçekleşecek. Türkiye’nin ilk karnavalı olma özelliği taşıyan etkinliğin 9’uncusu “Nisan’da Adana’da” başlığıyla düzenlenecek. Migros’un Adana’da bulunan 44 mağazasını ve çalışanlarını seferber ettiği karnaval, katılımcılara keyifli anlar yaşatacak.

Teması, “Yeni Dünya Düzeninde Bir Başka Şehir Adana” olan 9. Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda dijital etkinliklerin yanında sınırlı olarak fiziki etkinlikler de olacak. Dijital karnavalın odak noktası Adana’nın mevcut turizm değerlerinin daha etkili tanıtımını sağlamak, turizmi çeşitlendirmek, şehir imajını daha üst değerlere taşımak olurken, Adana’nın asırlardan bu yana süregelen kültürel değerlerini tanıtmak ve bu değerleri gelecek kuşaklara aktarmak da karnaval kapsamında ön plana çıkartılacak.

Mart ayı boyunca yarışmalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla başlayan etkinlik, iş ve sanat dünyasının yıldız isimlerinin katılımı, çeşitli yarışmalar, turnuvalar, atölyeler, konserler, söyleşiler, sergiler, eğlenceli gösteriler ile adeta bir şölen sunacak. Tüm etkinlikler karnavalın resmi web sitesi www.nisandaadanada.com, YouTube kanalı ve sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...