MHP'nin Yeni Başkan ve Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz hafta içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevine atanan Ömer Baysal ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP'nin Yeni Başkan ve Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti
13 Şubat 2019 - 00:50

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde Manisa İl Başkanlığı görevine Ömer Baysal atandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de göreve yeni atanan İl Başkanı Ömer Baysal ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün’e Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Selendi Belediye Başkan Adayı Nurulah Savaş, 17 İlçenin Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Gurup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyeleri eşlik etti.

“Hayırlı olsun”
Teşkilat üyeleriyle tek tek tokalaşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, göreve yeni atanan il başkanı Ömer Baysal’a çiçek takdim etti.  Baysal ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini ileten Başkan Ergün, “Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Allah mahcup etmesin.  Başta siz olmak üzere yönetimde görev alan bütün arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.  Tabi ki bugüne kadar görev yapmış arkadaşlarımıza da verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı verdi
Başkan Ergün’ün ardından söz alan İl Başkanı Ömer Baysal da birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Geçtiğimiz hafta içerisinde Genel Merkezimizin takdiriyle il başkanlığı görevine atandık. İlk ziyaretimizi de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ilçe belediye başkanlarımıza yaptık. Bir olduktan sonra üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir güçlük yok. Allah utandırmasın” dedi.

“Yerel seçim çalışmalarımız başladı”
Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de açıklamada bulunan Başkan Baysal, “Bizim yerel seçimlerle çalışmalarımız programlarımız başladı. Herhangi bir sıkıntımız yok. Meclis üyesi adaylarımızı da belirledikten sonra tam gaz sahada olacağız. Cumhur İttifakı kapsamında AK Partiyle beraber çalışacağız” şeklinde konuştu.

Yapılacak görüşmeler yön verecek
İki partinin yöneticilerinin tekrar görüşeceğini belirten Başkan Ergün de, “Yarın yapılacak açıklamaları, her iki partinin de üst düzeyinde yapılan bu görüşmelerin sonucu bekliyoruz. 49 ille ilgili yeniden bir yapılanma süreci var. Dün akşam da AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in açıklamaları doğrultusunda, iki partinin yöneticileri birlikte çalışma yürütüyor. Çarşamba günü itibariyle genel bir çalışma yapılacağı bizlere de ifade edildi. Meclis üyelikleri noktasında da buradan çıkacak sonuca göre bizler de yol çizeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Hayırlı işler diledi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekiler, daha sonra ise, MHP İl Başkanlığı’ndan Kültür Merkezi güzergâhında çarşı esnafına hayırlı işler diledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"