MHP'nin İzmir Merkezli Bölge İstişare Toplantısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bölge istişare toplantısına katılmak üzere İzmir’e geldi...

MHP'nin İzmir Merkezli Bölge İstişare Toplantısı
10 Haziran 2018 - 18:54

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla İzmir’de gerçekleştirilen MHP Bölge İstişare Toplantısı’na katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bölge istişare toplantısına katılmak üzere İzmir’e geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de yer aldığı toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, belediye başkanları, İl Başkanları, Ülkü Ocakları başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Başkan Ergün, partililerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, genel başkan yardımcıları ve milletvekilleriyle de sohbet etti. Daha sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İzmir İl Başkanlığı ile birlikte MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi Belkahve mevkiinde karşıladı.

Bahçeli Partilileri Selamladı

Karşılamanın ardından Bölge İstişare Toplantısı’nın gerçekleştirileceği Kültür Park’a geçildi. Burada partililere seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İzmir, Manisa, Uşak, Denizli, Aydın, Muğla il teşkilatlarımızın, bu illerimizde demokrasi mücadelesi veren milletvekili adaylarımızın katılımlarıyla düzenlediğimiz İzmir Merkezli Bölge İstişare Toplantımızın partimiz, milletimiz, ülkemiz, demokrasimiz ve geleceğimiz açısından umut ve huzur dolu sonuçlara kapı aralamasını temenni ediyorum. Bu gece idrak edeceğimiz bin aydan daha hayırlı Kadir Gece’mizin mübarek olmasını Allah’tan diliyorum. İnanıyorum ki, Kadir Gece’mizin kadri ve kavliyle yokuşları düz edeceğiz, engelleri geçeceğiz, tuzakları yıkacağız, oyunları bozacağız. Yeni bir Türk destanına hep birlikte imza atacağız. Ayrıca gelecek hafta karşılayacağımız Ramazan Bayramı’mızın kutlu olmasını niyaz ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"