MHP İl Başkanı Şahin: İzmir'de Yükselişimiz Sürecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleştirilen ve açılış toplantısının İzmir’den yapıldığı “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” sürüyor.

MHP İl Başkanı Şahin: İzmir'de Yükselişimiz Sürecek
09 Mart 2022 - 15:50
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) altı hafta sürecek “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” sürüyor. Toplantıları değerlendiren İl Başkanı Veysel Şahin, “hem dava arkadaşlarımızın hem de saflarımıza yeni katılanların toplantılarımızda gösterdiği heyecan ve coşkuyu takdirle karşılıyoruz. Saflarımız gittikçe genişliyor ve sayımız artıyor. 2023 Seçimleri Türk Milletinin Büyük Türkiye kararlılığının göstergesi olacak. İzmir’de bu kararlılığın sembol şehri olacak” açıklamasını yaptı.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleştirilen ve açılış toplantısının İzmir’den yapıldığı “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” sürüyor.

Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekişi İsmail Özdemir’in başkanlık ettiği toplantılarda, Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ve MDK Genel Sekreteri Kürşad Türker Ercan’da katıldı.   Dikili, Ödemiş, Seferihisar ve Bornonova’da gerçekleştirilen bu haftaki toplantılara partililer ve MHP’ye yeni katlan İzmir’liler yoğun ilgi gösterdi. . Partililerin yoğun ilgisinin gözlemlendiği ve CHP ile İYİ Parti başta olmak üzere yüzlerce katılımın olduğu toplantılarda hedef 2023 seçimlerine hazırlık.



Özdemir: "CHP, PKK’yı Memnun Ediyor"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir toplantılarda yaptığı konuşmalarda CHP ve Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun tutumumu Kandil’deki örgütçüleri memnun ediyor diyen Özdemir konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kılıçdaroğlu’nun başında yer aldığı bugünkü CHP yönetimi, terör örgütünün giderek daha fazla yok olmaya başladığı bir dönemde, 2022-2023 yıllarını kapsayan süre için meclise gönderilen tezkereye “HAYIR”oyu vererek, Türkiye’nin değil teröristlerin yanında mevzilendiğini göstermiştir. CHP Genel Başkanı ve üst yönetimi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü PKK/YPG kaynaklı terör tehdidini ortadan kaldırmak üzere Afrin’e icra edilen Zeytin Dalı Harekâtı’na da açık bir şekilde karşı çıkmıştı. CHP’nin bu tutumu PKK’nın Irak ve Suriye’deki elebaşları tarafından her zaman memnuniyetle karşılanmıştır.” diye konuştu.

Osmanağaoğlu: "İzmir’i Sevmiyorlar"
MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yaptığı konuşmalarda CHP’li Büyükşehir Belediyesini eleştirdi. Osmanağaoğlu, “Bu dönem İzmir için öyle bedbaht bir dönemdir ki tarihe kaydı, bir utanç vesikası gibi düşülecektir. Tıpkı Türkiye’yi sevmeyenlerin Türkiye’yi yönetmeye heveslendiği gibi bu şehre musallat olan en büyük bela; İzmir’i sevmeyenlerin İzmir’i yönetmesidir. Benzeri ancak İzmir’in düşman çizmeleri altında inlediği o işgal karanlığında görülecek işler; bir bir hayata geçmekte, milli vicdanı yoran, sınırları zorlayan beceriksizlere her gün bir yenisi daha eklenmektedir.” Dedi.



Kalyoncu: "CHP Atatürk’ten Çok Uzak"

Toplantıda söz alan MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu da yaptığı konuşmada, “CHP çözümlenecek sorunları kaosa çeviriyor. CHP’nin bu özelliğini muhalefet ederken de yerel yönetimlerde de görebilirsiniz. Maalesef bugünün CHP’si Atatürk ilkelerinde ve fikriyatından çok uzak. Teröriste terörist, PYD’ye terör örgütü diyemeyen bir CHP Türkiye’ye ne verebilir.” ifadeleri kullandı.

Ercan: "Parti Teşkilatlarımız Liderimizin Emrinde"
MHP’nin Merkez Disiplin Kurulu Genel Sekreteri Kürşad Türker Önder de yaptığı konuşmada, “Lider Devlet Bahçeli’nin emrinde büyük bir irade ortaya koyan partimiz, Türkiye’nin güven merkezi olduğunu her zaman ispat etmiştir. Parti disiplini ve mensubiyet şuuru ile gözümüz ve liderimizin gösterdiği hedefte” diye konuştu.

İl Başkanı Şahin; "İzmir 2023 Seçimlerine Hazır"

Ödemiş, Dikili, Seferihisar ve Bornova’da tertip edilen toplantılarda konuşan il Başkanı Veysel Şahin de konuşmasında MHP’ye katılımları değerlendirdi. “Liderimizin ilkeli ve Türkiye Merkezli siyaseti, milli değerlere son derece bağlı olan İzmirliler tarafından büyük destek görüyor. Cumhur İttifakı’nın İzmir’deki yükselişi ve partimize katılımlar devam edecek”

Şahin: "Teşkilatlarımız Liderimizin Emrini Bekliyor"

İl Başkanı Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gerçekleştirdiğimiz “anlatma ve aydınlatma toplantıları” siyasi çalışmalarımıza büyük hız verdi. Liderimizin talimatıyla yapılan bu toplantılarda görev alan genel merkez yöneticilerimiz ve milletvekillerimiz meselelerimiz üzerinde çok önemli değerlendirme ve açıklamalarda bulundular. İzmir il teşkilatı ve otuz ilçe teşkilatımızla, gönüllü ve yan kuruluşlarımızla 2023 seçimlerine hazırız. İzmir’de Türk Milliyetçileri kenetlenmiş durumda. Şu anda birlikte görev yaptığımız birçok arkadaşımızı geçmişte afiş astığımız dönemlerden tanıyor, mücadelelerine yıllardır tanık oluyorum. Burada herkesin gözünün liderimizin gösterdiği hedefte ve teşkilatımızın emrinde olduğunu da çok iyi biliyorum.”



Şahin, "Milletimizin 2023 İdeali Engel Tanımaz"

Milletimizin 2023 Lider Ülke ideali, şişirilmiş market etiketleriyle durdurulamaz, durdurulamayacaktır! Oyunların farkındayız.           Algıların, yönlendirmelerin farkındayız.       Cumhur ittifakının yürüyüşü feto güdümlü, Amerika icazetli, yerli işbirlikçi, PKK uşakları tarafından engellenemeyecek, bu yürüyüş Türk Milliyetçilerinin kararlı mücadelesiyle zaferle buluşacaktır. Biz hazırız. Gözümüz Liderimizin parmağının ucunda, kulağımız hareketin merkezindedir. El ele vereceğiz, Çalışacağız, ter dökeceğiz, izah edeceğiz. Sonunda da zaferle buluşacağız” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"