Mezuniyetin en dikkat çeken kızı olmaya hazır mısınız?

MEZUNİYETE SAYILI GÜNLER KALA, GÜZELLİĞİNİ MAKYAJIN İLE TAMAMLA

Mezuniyetin en dikkat çeken kızı olmaya hazır mısınız?
20 Mayıs 2019 - 15:26

Mezuniyet günü gelip çattığına göre, mezuniyetin en dikkat çeken kızı olmaya hazır mısınız? Sinosha makyaj sanatçısı Memet Can Ağım mezuniyetin yıldızı olmak isteyen genç kızlara dair önerilerini paylaştı.

Bu sene öne çıkacak noktanın dudaklar olduğunu söyleyen Can Ağım, focus dudak vurgusu yaptı. Kıyafet seçimi ile makyajın tamamlayıcı olması gerektiğini belirten Ağım” Rengârenk kıyafetler seçilmediyse, bu sene mezuniyetlerde dudakların ön planda olacağını görüyoruz. Günlük kullanımda korktuğumuz tüm renkleri artık kullanma zamanı. Efsane kırmızılar, şeftaliler, kahveler hatta pembeler! Bu senenin vazgeçilmezi” dedi.

Yoğun rimeller ile yoğun bakışlar

Göz makyajında öne çıkan detayın yoğun rimel olduğuna dikkat çeken makyaj sanatçısı sözlerine şunları ekledi: “Yoğun rimel, hafif far ve bunları tamamlayıcı hatları belirgin ve göz alıcı dudaklar sıkça karşımıza çıkan detaylar olacak. Kırmızı ruj, şeftali ruj ve kahve ruju makyajımızın tamamlayıcısı olarak kullanabiliriz. BB Krem ile yüzünüzde ışıl ışıl bir görüntü elde edebilir, yoğun sedefli ışıltılı pudralar sayesinde ciltte göz alıcı bir görünüm yakalayabilirsiniz.”

Amerika, Rusya, Orta Doğu ve Arap Ülkelerinde faaliyet göstermek için tasarlanan Sinosha’nın ürün gamını yakından takip etmek için; https://www.sinosha.com/ adresini inceleyebilir, sinoshabeauty Instagram hesabını takip edebilirsiniz. Geniş ürün gamı ile yakından tanışmak için ise Next Level Harvey Nichols’ı ziyaret edebilirsiniz…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...