Mevsimi lezzetlendiren yepyeni soğuk içecekler Starbucks'ta!

Güneşin yüzünü hissettirmesiyle sıcak havaları yaşamaya başladığımız bu günlerde serinlemenin en lezzetli yolu Starbucks’tan geçiyor...

Mevsimi lezzetlendiren yepyeni soğuk içecekler Starbucks'ta!
28 Nisan 2022 - 16:05
Kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks, soğuk içecek menüsüne eklediği yeni lezzetleri “Orange Mango Refresha, Mocha Caramel Frappuccino ve Mocha Caramel Cream Frappuccino” ile rafine bir içecek deneyimi yaşarken ferahlamak isteyenleri bekliyor.

Güneşin yüzünü hissettirmesiyle sıcak havaları yaşamaya başladığımız bu günlerde serinlemenin en lezzetli yolu Starbucks’tan geçiyor.

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan Starbucks, yaza yakışacak lezzetlerle içecek menüsünü zenginleştirmeye devam ediyor. 

Refresha ve Frappuccino ailelerinin yepyeni üyeleri enfes soğuk içeceklerle, sıcak günlere serinletici ve lezzetli eşsiz alternatifler sunuyor. 

Refresha ailesinin yeni üyesi egzotik lezzetiyle dikkat çeken Orange Mango Refresha, Orange Mango özü sayesinde yazın heyecanını yepyeni tadıyla misafirlerine hissettiriyor. Kurutulmuş portakal ile servis edilen bu eşsiz lezzet hem göze hem de damaklara hitap ediyor. 

Yaz mevsiminin vazgeçilmez ürünlerinden olan Frappuccino; Mocha Caramel Frappuccino & Mocha Caramel Cream Frappuccino ile soğuk içecek ailesini büyütüyor.

Mocha ve karamel sosuyla lezzetini ikiye katlayan içecek, espresso ve krema bazlı seçenekleriyle serinlemek ve kendini ödüllendirmek isteyenlerin tercihi oluyor. Bardağın en altında karamel sosu, üzerine frappuccino ve mocha soslu frappucino karışımları eklenerek katmanlı bir görsel şölen hazırlanırken içeceğin üzerine ise Mocha Drizzle eklenerek servis ediliyor. Sınırlı bir süre için satışa sunulan bu iki frappuccino, misafirlerin yeni favorisi olmaya aday.   

Bu eşsiz lezzetler, 28 Nisan itibari ile tüm mağazalarda yaza güzel bir başlangıç yapmak isteyen misafirlerle buluşacak. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"