Metropol İstanbul'da Yenilenme Mevsimi

Türkiye’nin en iddialı alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan Metropol İstanbul’da “Yenilenme mevsimi” konseptinde yetişkin atölyeleri başladı...

Metropol İstanbul'da Yenilenme Mevsimi
16 Ekim 2019 - 18:11

Aile boyu eğlencenin buluşma noktası Metropol İstanbul’da her hafta yetişkin atölyeleri devam ediyor. 19-20 Ekim tarihlerinde düzenlenecek “Fatoş Çeçen ile tıbbi bitkilerle bakım atölyesi”nde kimyasal içermeyen tamamen doğal aromaterapi ürünleriyle gece kremi ve tonik hazırlanacak. Doğanın cömert laboratuvarında yaratılan bu sihirli kimyanın faydaları hakkında konuşulacak olan atölyede, Uzman Estetisyen Fatoş Çeçen, kadınların kişisel bakım rutinlerine aromaterapik dokunuşlar yaparak sakinleşmeyi, mutlu olmayı ve canlanmayı öğretecek.

Buğday Derneği’nin yaptığı araştırmalara göre, günlük yaşamda kullandığımız temizlik ürünleri 55.000’in üzerinde kimyasal madde içeriyor ve her yıl 1000’in üzerinde yeni kimyasallar ekleniyor. 20 Ekim Pazar günü düzenlenecek “Biokimyageranne ve Birküçükşifahane zehirsiz ev atölyesi”nde; kimyasal içermeyen tamamen doğal malzemeler kullanılarak çamaşır deterjanı ve çamaşır yumuşatıcısı hazırlanacak. Atölyede ayrıca evimizi, eşyalarımızı temizlerken bedenimizi, suyu, toprağı, havayı, doğal ortamları nasıl kirlettiğimizi farkederek bunu nasıl en aza indirebileceğimizin yöntemleri sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...