Metrelik Kebabı İzmirliler Çok Sevdi

Adanalı iş insanı Mahmut Çevik tarafından aradığı lezzetleri İzmir'de bulamadığı için açılan restoran kısa sürede İzmirlilerin vazgeçilmez lezzet istasyonlarından biri haline geldi...

Metrelik Kebabı İzmirliler Çok Sevdi
01 Ekim 2020 - 14:08
İzmir'in Buca ilçesinde hizmet veren 'Adanalı Ciğerci Sıfır Bir' restoran kebap severlere sunduğu 1 metrelik kebabıyla şölen yaşatıyor. Lezzeti ile dikkat çeken kebap büyüklüğü ile de gözleri doyuruyor. 

Adanalı iş insanı Mahmut Çevik tarafından aradığı lezzetleri İzmir'de bulamadığı için açılan restoran kısa sürede İzmirlilerin vazgeçilmez lezzet istasyonlarından biri haline geldi. Metrelik kebabıyla kalabalık aile ve gruplara da eşsiz lezzetler sunan restoran da birbirinden lezzetli adana kebapları ve mezeleri sunuluyor.



GÖRSEL ŞÖLEN SUNUYOR
4 kişilik 1 metrelik kebapla ilgili bilgi veren Mahmut Çevik, "4 kişilik güzel bir sunum, görsel bir şölen sunuyoruz. Metrelik kebabın normal kebaptan farkları var. Boyutu, gramajı, ustalığı farklı olur. Yaklaşık 1 kilo kıyma kullanılır. Metrelik kebabın yanında 6,7 çeşit mezesini veriyoruz. Bazı müşterilerimiz mezeleri yemek için kebap söyleyenler bile oluyor. Biz mezelerimize de ayrı özen gösteriyoruz. “dedi.


LEZZET TRANSFERİ YAPIYORUZ
Sözlerine devam eden Çevik, “Lezzetin anavatanından Egenin incisine lezzet transferi yapıyoruz aslında. Yemeyi seven İzmirliler buradan mutlu ayrılırlar. Kebap ve ciğer konusunda iddialıyız" şeklinde konuştu.


ÇİĞ KÖFTESİ ÇOK ÖZEL
İzmirlilerin çok beğendiği restorana özel hazırlanan çiğ köfte ile ilgili konuşan Çevik, “12 çeşit baharatla özel olarak hazırladığımız çiğ köftemiz için çok uzaklardan misafirlerimiz geliyor. Mezelerimize bile özen gösteriyoruz. İzmir’de lezzet arayanları Buca Şirinyer’e bekliyoruz. Adana şalgamı ve orjinal künefemizle bu lezzeti unutamayacaksınız" dedi.


İZMİR BASIN GRUBU 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"