Metin Hara D&R Kitap Fuarı'nda sevenleriyle bir araya geldi

D&R Kitap Fuarı’nın ilk gününde Yazar ve Konuşmacı Metin Hara, “İyiliğin Hareket Hali” ve İyiliğin Bilim Hali” kitaplarının D&R Kanyon’da gerçekleşen imza gününde okurları ile buluştu...

Metin Hara D&R Kitap Fuarı'nda sevenleriyle bir araya geldi
13 Ekim 2018 - 10:48

D&R Ekim Kitap Fuarı açılışı kapsamında Yazar ve konuşmacı Metin Hara, ekibiyle birlikte hazırladığı 'İyiliğin Hareket Hali' ve 'İyiliğin Bilim Hali' kitaplarının D&R Kanyon’da gerçekleşen imza gününde okuyucularıyla buluştu.

Kişilerin bireysel olarak yapabilecekleri ve kendi iyi olma halinden başlayarak bireyi etrafı için iyilik yapmaya yöneltecek konuları “İyiliğin Hareket Hali”nde 7 ana konu başlığıyla ve altında 210 kolay uygulanabilecek mikro aksiyon ile anlatıyor. “İyiliğin Bilim Hali” kitabında ise pek çok farklı ülkede yapılan bilimsel araştırmalar ışığında insana iyi gelen şeyler 210 makale üzerinden okuyucuya aktarılıyor.

Okurların büyük ilgi gösterdiği imza gününde Hara, kitaplarını imzalarken okuyucularıyla kısa sohbetler de gerçekleştirdi.

“Okurlarımın beni sevdiğini dile getirmesi bu dünyanın en büyük hazinesi”

İmza etkinliği öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Metin Hara, sosyal medyayı bu kadar aktif bir şekilde kullanması ve kendisine sosyal medya üzerinden ulaşmaya çalışan herkese tek tek nasıl cevap verebildiği sorusuna ise “Kitabın kapağını açan bir insan benim hayatıma misafir oluyor ve kanserli annem için yazılmış şiiri okuyarak kitaba başlıyor. Benim burada gördüğünüz her okuyucuya karşı sorumluluğum var. Bence bu dünyaya misafir olan herkesin bu dünyaya, yarınki çocuklara karşı sorumluluğu var. Ben okurlarımı çok seviyorum onların da beni sevdiğini dile getirmesi benim için bu dünyanın en büyük hazinesi” sözleri ile karşılık verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İzmir'de halk ekmek fiyatında indirim! 7 TL'den 5 TL'ye düştü
İzmir'de halk ekmek fiyatında indirim! 7 TL'den 5 TL'ye düştü