Merve Holefter'den Trabzonspor'a destek!

Dillere destan şarkısı Maya ile gönüllere taht kuran Merve Holefter, Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin 24. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen DJ Kadir Çetin’in sunumu ile gerçekleşen Number 1 Star Buluşmaları’nda sevenleri ile bir araya geldi...

Merve Holefter'den Trabzonspor'a destek!
28 Eylül 2019 - 23:28

İkinci kez unutulmaz şarkıları ve enerjisi ile müzik severlere eğlenceli anlar yaşatan Holefter, Kadir Çetin’ in yarın gerçekleşecek Trabzonspor- Beşiktaş maçında kimi tutuyorsun? Sorusuna ‘’Aslında Galatasaraylıyım ama yarınki maçta Trabzonspor’u tutuyorum. Daha önce Trabzonspor’a şarkı yapmıştım.’’ açıklamasında bulundu.

Carousel AVM, 24. yıl dönümü etkinlikleri ile eğlence ve alışverişi ziyaretçilerine bir arada sunuyor. 7 gün sürecek olan etkinliğin 6. gününde Merve Holefter konser verdi. Yoğun ilginin olduğu konserde güzel şarkıcı ‘’Rahmetli isimli şarkımı hayatımızdan çıkanlar için söyleyeceğim’’ dedi.Eğlenceli anlara sahne olan konserde Merve Holefter, birbirinden güzel şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Kadir Çetin, “Şimdiki şarkı derbi takımlarına gönül veren taraftarlara gelsin. Önemli olan centilmence, muhteşem bir futbol karşılaşması olsun istiyorum’’ dedi. Maya şarkısını söyleyen Merve Holefter ziyaretçilere keyif dolu anlar yaşattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"