Mercedes-Benz'den İstanbul Müzik Festivali'ne 35 yıldır kesintisiz destek

Mercedes-Benz, 35 yıldır aralıksız destek verdiği İstanbul Müzik Festivali’nde bu sene, 3 konsere “Yüksek Katkıda Bulunan Gösteri Sponsoru” oldu.

Mercedes-Benz'den İstanbul Müzik Festivali'ne 35 yıldır kesintisiz destek
08 Haziran 2022 - 16:20
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen ve bu yıl 50. yaşını kutlayan İstanbul Müzik Festivali’ne Mercedes-Benz’in desteği sürüyor. 35 yıldır kesintisiz olarak İstanbul Müzik Festivali’nin gösteri sponsorluğunu üstlenen şirket, bu sene 3 konserin sponsoru oldu. 11 Haziran’da Fenerbahçe Parkı’nda gerçekleşecek Hafta Sonu Klasikleri dinletisi, 14 Haziran’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki Amsterdam Sinfonietta & Anastasia Kobekina konseri ve 18 Haziran günü Yıldız Parkı’nda düzenlenecek Hafta Sonu Klasikleri, Mercedes-Benz’in katkılarıyla müzikseverlerle buluşacak. Fenerbahçe Parkı ve Yıldız Parkı’nda gerçekleşecek Hafta Sonu Klasikleri konserleri ücretsiz olarak müzikseverlerle buluşacak.

Şükrü Bekdikhan: “35 yıldır İstanbul Müzik Festivali’nin gösteri sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz”
Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, Türkiye’nin en sürdürülebilir etkinliklerinden biri olan İstanbul Müzik Festivali’ne destek vermekten mutluluk duyduklarını dile getirerek; “Mercedes-Benz olarak binlerce sanatsever gibi yarım asırlık bu güzel yolculuğun büyük bölümünde hem dinleyici hem destekçi olarak yer alıyoruz. İstanbul Müzik Festivali klasiklerinden, Mozart’ın ’Saraydan Kız Kaçırma’ operasının gösteri sponsorluğunu üstlenerek başlayan serüvenimiz festivalin seçkin gösterileri ile devam ediyor. 35 yıldır İstanbul Müzik Festivali’nin ‘Yüksek Katkıda Bulunan Gösteri Sponsoru’ olmaktan ve bu unvanı taşımaktan onur duyuyoruz. Sürdürülebilir birlikteliğimizin ve çağdaş Türkiye’nin sanatının geleceğinde de birlikte olacağımız günlerde daha nice 50 yıllar dileriz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...