Menemen'in çehresi değişiyor

Ramazan Bayramı’nın 3. gününde İğnedereli hemşehrileri ile bayramlaşan Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Başlatacağımız projelerle, doğası ve tarihi kültürü ile ünlü İğnedere’yi, cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

Menemen'in çehresi değişiyor
16 Mayıs 2021 - 15:35
İZMİR - Ramazan Bayramı’nın 3. gününde İğnedereli hemşehrileri ile bayramlaşan Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Başlatacağımız projelerle, doğası ve tarihi kültürü ile ünlü İğnedere’yi, cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Ramazan Bayramı’nın 3. gününde İğnedere Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşların bayramlarını kutladı.  Yöre halkından büyük ilgi gören, çay ve kahve ikramlarını geri çevirmeyen Başkan Pehlivan, İğnedere Mahalle Muhtarı Kadir Çiftçi’den de sorun ve talepleri ile ilgili bilgiler aldı.

HİZMETTE AYRIM YOK
Merkez ya da kırsal ayırt etmeden Menemen’in dört bir yanını ihya etmeye yönelik çalışmalar yapacaklarını dile getiren Başkan Pehlivan, “Bizim asıl düşüncemiz köylerimizi, vatandaşlarımızın refah içerisinde yaşayabilecekleri, köyden kente değil, kentten köye göçün yaşandığı birer cazibe merkezleri haline getirmek. Bu kapsamda özellikle İğnedere’de butik turizme uygun hale getirilmesi konusunda bazı çalışmalarımız olacak” dedi.

İğnedere’nin tarım ve turizm anlamında önemli bir potansiyeli olduğunu ifade eden Başkan Pehlivan, “İğnedere adeta cennetten bir köşe. Burayı, vatandaşlarımızın doğal ürünler ile kahvaltı yapabileceği, köylümüzün ürettiği organik ürünleri satın alabileceği ve doğa yürüyüşleri yapabileceği bir cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlıyoruz. Biz bu konuda üzerimize düşeni yapmak için çalışmalara başlıyoruz. Sokaklarımızı düzenlenip, duvarları yenileyeceğiz. Eski köy evlerinin renovasyonu ve tarihi çeşmenin restorasyonunu yaparak vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız. Ümit ediyorum ki projelerimiz Menemenimize çok yakışacak” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"