Masumlar Apartmanı'nın Esra'sı Dayı Şov'a konuk oldu

Dayı Şov, bu hafta iki sevilen oyuncuyu, Esra Ruşan ve Onur Büyüktopçu’yu ağırladı.

Masumlar Apartmanı'nın Esra'sı Dayı Şov'a konuk oldu
22 Mayıs 2022 - 20:35

“BENİM ALDIĞIM REYTİNGİ KİMSE ALMADI”

Dayı Şov, bu hafta iki sevilen oyuncuyu, Esra Ruşan ve Onur Büyüktopçu’yu ağırladı. Masumlar Apartmanı dizisindeki performansıyla büyük ilgi toplayan Esra Ruşan, dizi temposu yüzünden uzak kaldığı tiyatro sahnelerini çok özlediğini dile getirdi. Onur Büyüktopçu ise açıklamalarıyla programa damga vurdu. Yemekteyiz programındaki sunuculuğuyla ilgili, “Kimse benim aldığım reytingi alamadı” dedi. Kiralık Aşk’taki çok sevilen Koriş karakterini tamamen kendisinin yarattığını söyleyen Büyüktopçu, “7 yıl geçtikten sonra şunu anlıyorum ki Kiralık Aşk’taki Koriş karakterinin tek başarısı benim”
ifadelerini kullandı.
 
Esra Ruşan ve Onur Büyüktopçu ile Dayı Şov’da sohbet ve eğlence yine zirvedeydi. Birbirleriyle gündelik hayatta da yakın arkadaş olan iki oyuncunun birbirlerine takılması ile kahkahalar birbirini kovaladı.
 

Lakabı Sırık’mış

Boyunun 1,78 olduğunu belirten güzel oyuncu Esra Ruşan, uzun boyu nedeniyle Masumlar Apartmanı dizisindeki lakabının “Sırık” olduğunu söyledi. 
 
Ruşan, “Ben bir tiyatro oyununa dahil olduğumda, her alanına dahil oluyorum” ifadeleriyle ilgili, “İlgimi çekiyor, meraklanıyorum anlamında söyledim” açıklamasını yaptı. Büyüktopçu’nun konuyla ilgili yorumu ise, “Normal hayatında da her şeye karışır. ‘Bu seni kilolu göstermiş, çıkar bunu’ falan der” şeklinde oldu. 
 

Öğretmen olacaktı

Güzel oyuncunun sınıf öğretmenliği okuduğunu ve tiyatrocu olmasaydı öğretmen olacağını söylemesi üzerine ise Büyüktopçu, “Allah öğrencilere acımış ki Esra öğretmen olmamış” diyerek stüdyodakileri güldürdü.
 

“Kabiliyetliyim diye geçinen insanlar oldu”

Sektörde ilk olarak cast direktörlüğü yaptığını ifade eden Onur Büyüktopçu, bu mesleğin çalışma saatleri nedeniyle çok zor olduğunu ancak kendisine Kiralık Aşk’ı getirdiğini söyledi. “Kabiliyetliyim diye geçinip tırt çıkan birçok insan da oldu. Hatta Esra’ya da audition çekmiştim de alamamıştı işi. Yeteneksiz bulmadılar da çok irisin dediler” dedi.
 

“Masumlar Apartmanı 5 sene daha devam etsin isterdim”

Masumlar Apartmanı” bittiği için hiç mutlu olmadığını söyleyen Ruşan, “Bitmesini hiç istemezdim, hiç sıkılmadım. Bana kalsa 5 sene daha devam etsin isterdim” dedi.
 

 “Gündüz kuşağında her şey rol”

Bir dönem Yemekteyiz’in sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu, Dayı’nın sorusu üzerine programdaki yarışmacıların çoğunlukla rol yaptığını belirtti ve “Şu anda gündüz kuşağında her şey öyle. Hiçbiri oyuncu değil; editörler kuruyor onları. Sen bunu, sen de bunu söyleyeceksin diyor. Gündüz kuşağının sihrini kaçırdım biraz, bana kimse iş vermeyecek” diye konuştu.
 

“Reyting öyle değil böyle kazanılır”

Dayı’nın Yemekteyiz’deki üslubuyla ilgili, “Seda Sayan yarışmacıları birbirine düşürüyordu. Sen biraz daha arabulucuydun” şeklindeki yorumu üzerine ise Büyüktopçu, “Biraz tarz meselesi ama reyting de öyle değil böyle kazanılırdı. Benim aldığım reytingi kimse almadı şimdiye kadar” açıklamasını yaptı. 
 

“Koriş karakterini yaratan tamamen benim”

Kiralık Aşk’taki Koriş karakteriyle ilgili ise şu yorumu yaptı: “Yıllar önce Kiralık Aşk popüler olduktan sonra insanlar beni övdüğünde, ‘Estağfurullah, bu bir ekip işi, yönetmenim sağ olsun, senaristim sağ olsun’ diyordum. Ama 7 yıl geçtikten sonra şunu anlıyorum ki Kiralık Aşk’taki Koriş karakterinin tek başarısı benim. Yanlış anlaşılmasın, ego yapmıyorum. Öyle bir karakter yoktu. Bu karakteri yaratan bendim. Ben yaparken senarist yazdı. Senarist yazarken yönetmen çekti ama benim böyle bir kabiliyetim olmasaydı kimse yazmazdı, çizmezdi. Doğru match olduk ama kimse de kendine ‘ben yarattım’ diye pay çıkartmasın. Bu karakteri yaratan tamamen benim.”
 

“Özendiğim rol yok”

Dayı’nın “O kadar çok oynadım ki özendiğim rol yok” açıklamasını hatırlatması üzerine başarılı oyuncu Esra Ruşan, “Çok fazla oyunda yer aldığım için çok fazla da karakter oynadım. Bir de ben, ‘ay seri katil oynamayı o kadar çok istiyorum ki’ diyen bir oyuncu değilim. Geleni oynamayı seviyorum” yorumunu yaptı. 
 

Dayı her Cuma gecesi 23.00’te canlı yayında ücretsiz

Hülya Avşar’dan, Gülşen’e Fatih Ürek’ten, Enis Arıkan’a, Didem Soydan’dan Eypio’ya, bugüne kadar birbirinden “ünlü” ve renkli konukları ağırlayan Dayı Şov, Dayı’nın kendine has mizahı ve delikanlı talk şov tarzıyla da giderek daha büyük bir izleyici kitlesine erişiyor. Gündem yaratan program Cuma gecesi canlı yayında ücretsiz olarak izlenebilirken, tüm bölümlere istenildiği zaman GAİN Premium’dan ulaşılabiliyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"