MASKİ Su Baskınlarına Son Veriyor! "Cengiz Başkanımız sağ olsun var olsun"

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları ile yaşanan sorunları çözmeye devam ediyor.

MASKİ Su Baskınlarına Son Veriyor! "Cengiz Başkanımız sağ olsun var olsun"
17 Mayıs 2022 - 18:28

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesi Kayapınar Gürle yolunda yağmursuyu hattı imalatı gerçekleştiriyor. Bu çalışmaların ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları ile yaşanan sorunları çözmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Yunusemre ilçesi Kayapınar Gürle yolunda yağmursuyu hattı çalışması gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışma ile yağışlı havalarda meydana gelebilecek su taşkınlarının çevredeki fabrikalara ve hanelere ulaşması engellenecek. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi altyapı işlerinin ardından bu bölgede sıcak asfalt çalışması yapacak. Ayrıca ekipler tarafından bölgedeki bacaların da temizliği yapılıyor.


“Cengiz Başkanımız sağ olsun var olsun”

Kayapınar mahalle muhtarı Reis Eren, "Emlakdere ile Kayapınar arasında yağmur yağdığında su baskınları oluyordu. Bölgedeki vatandaşlarımız sorun yaşıyordu. MASKİ önemli bir çalışma yaparak sıkıntıyı çözüyor. Ne istediysek çok şükür gerçekleşiyor. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt imalatı yapacak. İnşallah güzel olacak. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Cengiz Başkanımıza diyecek bir şey yok zaten. Her anlamda başkanımız muhteşem işlere imza atıyor. Sağ olsun var olsun” ifadelerini kullandı.

“Sorun kökten çözülüyor”

Gürle mahalle muhtarı İsmail Garip, “Yılların sorununa kökten çözüm getirilmesi bizleri çok memnun etti. Güzel olacak inşallah. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"