MASKİ, İçme Suyu Depolarını Daha Sağlıklı Hale Getiriyor

İl genelinde devam ettiği içme suyu deposu tadilatlarına bir yenisini daha ekleyen MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes’in Beğenler Mahallesinde de çalışmalarını tamamladı.

MASKİ, İçme Suyu Depolarını Daha Sağlıklı Hale Getiriyor
09 Eylül 2021 - 11:44
İl genelinde devam ettiği içme suyu deposu tadilatlarına bir yenisini daha ekleyen MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes’in Beğenler Mahallesinde de çalışmalarını tamamladı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu deposu sağlıklaştırma çalışmalarına devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Gördes’in Beğenler Mahallesine hizmet veren içme suyu deposu da sağlıklı hale getirildi. Daha önce içinde fayans bulunmayan deponun içine fayans döşendi. Yapılan yalıtım sistemi ve manevra odasının yenilenmesi ile depodaki kaçak suya da son verildi. Dış cephesi yenilenen depo himaye çiti ile de çevrilerek dışarıdan müdahale edilmesinin önüne geçildi.

Altyapı da yenilendi
101 Mahalle Projesi kapsamında Beğenler’de 7,5 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı da yenilenerek altyapı dönüşümü de tamamlanmıştı. Altyapı çalışmalarının ardından mahalle yepyeni bir üstyapıya da kavuşturulmuştu.

“Cengiz Başkanımıza hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz”
Mahalle Muhtarı Ramazan Bayram, “Çalışmalardan çok memnunuz. Depomuzun içi eskiden fayans kaplı değildi. Su kaçağı oluyordu. Şimdi bütün bu sorunlara son verildi. Cengiz Başkanımıza hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu