MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran emekliye ayrıldı

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, görevinden emekliye ayrıldı.

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran emekliye ayrıldı
14 Ağustos 2020 - 08:53
MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, görevinden emekliye ayrıldı. Başaran, başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere üst yönetime ve 17 ilçede görev yapan personele teşekkür etti. Başkan Ergün de, MASKİ’nin kuruluşundan bu yana kurumda görev yapan Başaran’a hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran, emekli oldu. Görev aldığı sürede tüm personel ile yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade eden Başaran, “Manisa’nın ilk ve tek Genel Müdürlüğünde kuruluş aşamasından bu yana yer alıyorum. İlk kurulduğumuzda masa ve sandalyesi dahi bulunmayan kurumumuzu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün üstün performansı ile bugün bulunduğu konuma getirdik. Genel Müdür Yardımcılığı dönemimde dahil, tüm ekip arkadaşlarımız ile özverili bir şekilde Manisa’ya hizmet etmek için çalıştık. 2019 yılında Genel Müdürlük makamını, Sayın Başkanımız şahsıma tevdi etti. Şahsıma güvenen ve Genel Müdürlük makamını şahsıma tevdi eden Sayın Başkanımıza bana olan güveni nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. Başaran ayrıca, “17 ilçede 1.088 mahallede Manisalıların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için çalıştıklarını söyleyerek, “Muhtarlarımızdan yaptığımız hizmetler sonrasında çok güzel geri dönüşler aldık. Bizler için en büyük mutluluk ve gurur kaynağı bu oluyor” ifadelerini kullandı.

 “Şehrimize en iyi hizmetleri kazandırmak için birçok önemli projeyi hayata geçirdik”
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün makamında, Başaran ile emeklilik belgesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Ergün, “Genel Müdürümüz Şehnaz Hanımla, Manisa’nın Büyükşehir Belediyesi olmasından bu yana birlikte görev yapıyoruz. Şehrimize en iyi hizmetleri kazandırmak için birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Genel Müdürümüz Şehnaz Hanıma, kurumumuza vermiş olduğu emekler nedeniyle teşekkür ediyor, emeklilik hayatında başarılar diliyorum” dedi.   

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...