Masal Gibi Düğünlerin Adresi Premier Solto Hotel By Corendon

Alaçatı’nın denize sıfır tek butik oteli Premier Solto Hotel by Corendon, hayalleri süsleyen romantik ve benzersiz düğünleri gerçeğe dönüştürüyor. Muhteşem manzarası, eşsiz hizmetiyle ömür boyu unutulmayacak o özel geceyi taçlandıran Premier Solto Hotel by Corendon, unutulmaz anılar biriktirmek isteyen tüm çiftleri Alaçatı’ya bekliyor.

Masal Gibi Düğünlerin Adresi Premier Solto Hotel By Corendon
23 Nisan 2019 - 13:21

Premier Solto Hotel by Corendon, hayatının en önemli ve özel “Evet” cevabını vermek için romantik ve özel bir mekan arayanların tercihi oluyor. Alaçatı’nın denize sıfır tek butik oteli olan Premier Solto Hotel by Corendon, “Siz hayal edin biz gerçekleştirelim” sloganıyla çiftlere rüyalarının düğününü sunuyor. Eşsiz manzarası, masmavi denizi, benzersiz lezzetleri ve kişiye özel hizmet anlayışıyla fark yaratan Premier Solto Hotel by Corendon, havuz başı düğünlerinde 1200, kır düğünü konseptinde ise 350 misafir ağırlayabiliyor.

Premier Solto Hotel by Corendon, çiftlere düğün öncesinde menü tadımı, düğün günü için hazırlık odası, düğün akşamı için balayı odası ve oda süsleme gibi hizmetlerin yanı sıra düğüne katılan misafirlere özel konaklamalarda yüzde 5 indirim ve çiftin birinci evlilik yıldönümüne özel yüzde 10 konaklama indirimi sunuyor.

Taş evleriyle ünlü Alaçatı’nın mimarisini eşsiz bir dokuyla buluşturan Premier Solto Hotel by Corendon, oda - kahvaltı konseptiyle 88 deluxe odasında hizmet veriyor. Alaçatı merkezine yalnızca iki kilometre uzaklıkta bulunan otel, maviyle yeşilin hayranlık uyandırdığı bir koyda konumlanıyor.

Corendon Hotels and Resorts Hakkında:

2014 yılında otelcilik alanında yatırım atağına başlayan Corendon’un bünyesinde yer alan 10 otel şu şekilde:

Antalya:

Kundu’da Grand Park Lara, Beldibi’nde Grand Park Kemer,

Bodrum:

Turgutreis’de Grand Park Bodrum,

Çeşme:

Alaçatı’da Premier Solto Hotel,

Amsterdam:

The College Hotel, Corendon City Hotel ve Corendon Village Hotel

Ibiza:

Marble Stella Maris Ibiza

Karayipler:

Curacao Adası’ndaki Livingstone Jan Thiel Resort ve 2019 sonunda açılacak Corendon Beach Resort Curaçao

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"