Maraton İzmir'de sivil topluma 4 milyon TL'lik katkı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Sürdürülebilir bir dünya” temasıyla 17 Nisan’da üçüncüsünü düzenlediği Maraton İzmir kapsamında Adım Adım ile düzenlenen bağış kampanyasında toplanan para miktarı 4 milyon TL’ye ulaştı.

11 Mayıs 2022 - 19:07
İyilikseverler koştu sivil toplum kazandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin üçüncüsünü düzenlediği Maraton İzmir kapsamında Adım Adım ile organize edilen bağış kampanyasında 4 milyon TL’ye yakın para toplandı. Maraton İzmir’de iyilik peşinde bin 678 kişi koştu, bu koşucuları ise 18 bin 532 bağışçı destekledi. Böylelikle iyilikseverler koşmuş sivil toplum kazanmış oldu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Sürdürülebilir bir dünya” temasıyla 17 Nisan’da üçüncüsünü düzenlediği Maraton İzmir kapsamında Adım Adım ile düzenlenen bağış kampanyasında toplanan para miktarı 4 milyon TL’ye ulaştı. Maraton İzmir’de iyilik peşinde koşan bin 678 kişi aracılığıyla toplam 18 bin 532 kişi bağışçı sivil topluma katkı sağladı.
En çok bağışı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği aldı
Farkındalık yaratan işbirliğiyle toplam 33 sivil toplum kuruluşuna bağış toplandı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği 822 bin 460 TL ile en fazla bağış alan sivil toplum kuruluşu olurken, Türk Eğitim Vakfı 799 bin 536, TEMA Vakfı ise 314 bin 647 TL bağış aldı.
“Maraton İzmir iyilik peşinde koşmaya aracılık etti”
Maraton İzmir’e üçüncü kez katılarak 42 kilometrelik yarışı bitiren İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, İzmir’in artık her açıdan çok önemli bir markaya sahip olduğunu vurgulayarak, “Atıksız maraton hedefiyle koşulan Maraton İzmir, bir yandan Birleşmiş Milletler’in sürdürülebilirlik temasını desteklerken, diğer yandan herkesin iyilik peşine koşmasına aracılık etti. Maraton İzmir’de toplanan bağış miktarının her yıl katlanarak artacağına inanıyorum” dedi.- Türkiye Ekonomisi 2023’ü nasıl kapatacak? 2024 neler getirecek?
- Türkiye’nin sağlık turizmi raporu
- Serkan Acar'dan Bakırçay Bölge Gazetesine özel açıklamalar...
- Yeşim Tekoğlu, "Bayraklı'ya Yeni Başkan Yeni Vizyon" Sloganıyla Yola Çıktı
- Sebahattin Karaca, Karşıyaka'da Foça'yı anlattı
- Torbalı’da beklenen oldu! Sıla İlgi Akkaş aday adaylığını açıkladı
- İhsan Yüce'nin bilinmeyen hayat hikayesi
- 'Salçaya Konulan İhracat Kotası Kınık Domatesini Vurdu'
- CHP'li Durmaz iddialı konuştu: 31 Mart'ta Bergama'yı yeniden kazanacağız!
- CHP'li Ali Bor, Bergama belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı