Manisalı üreticilere gübre desteği devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisa’daki tarımsal üretime destek olmak amacıyla açıkladığı 3 milyon 122 bin liralık destek paketi kapsamındaki 291 ton gübre üreticilere dağıtılmaya devam ediyor.

Manisalı üreticilere gübre desteği devam ediyor
10 Nisan 2022 - 18:10

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin üreticilere yönelik olarak hazırladığı 291 tonluk gübre desteği projesi kapsamında Akhisar ilçesindeki üreticilere gübreleri, düzenlenen törenle teslim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisa’daki tarımsal üretime destek olmak amacıyla açıkladığı 3 milyon 122 bin liralık destek paketi kapsamındaki 291 ton gübre üreticilere dağıtılmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yüzde 75 hibe desteği verdiği gübreler Akhisar ilçesinde düzenlenen törenle üreticilere teslim edildi. 25 ton gübrenin dağıtıldığı programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılınç, şube müdürleri, meclis üyeleri, teknik personeller ile üreticiler katıldı. Akhisar Meyve ve Sebze Hali’nde düzenlenen törende müracaatta bulunan üreticilere gübreleri tek tek teslim edildi. Yapılan gübre destekleriyle ilgili olarak üreticiler ve protokol üyeleri değerlendirmelerde bulunarak gübre desteği için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.


Başkan Ergün’e Teşekkür

Dolmadeğirmen Mahallesi üreticilerinden İbrahim Memiş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e bizleri düşündüğü ve bizleri desteklediği için çok teşekkür ediyoruz. Bizler buğday üretimine devam edeceğiz. Verilen gübreleri de kullanacağız, toprağa atacağız, verimimiz artacak” dedi. Dingiller Mahallesi üreticisi Nafiz Türker, “Ben Dingiller Mahallesi’ndeki buğday ve zeytin üreticilerindenim. Yapılan uygulamadan çok memnunuz. Tüm üreticiler olarak çok memnunuz. Bu işte emeği geçen herkese kendim, mahalle sakinleri ve üreticiler adına çok teşekkür ediyorum” dedi. Akkoca Mahallesi eski muhtarı Mustafa Aslan, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederiz. Bütün üreticilere böyle bir imkan verdiği için çok teşekkür ederiz” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan, Üreticilerden müracaatları aldıklarını belirterek, “Müracaatta bulunan çiftçilerimize gübre dağıtımında bulunacağız. Müracaatlar önümüzdeki hafta sonuna kadar devam etmektedir. Üreticilerimiz tek yıllık ürün üreten, buğday, arpa, yulaf, mısır ve tütün ekimi yapanlar genelde müracaatta bulundu. Verilen destekten son derece memnunlar. Bu desteği üreticilerimize sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e de çok teşekkür ediyoruz” dedi.


“Başkan Ergün vatandaşın yanında olduğunu gösteriyor”

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Doğan Ensivri, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ekonomik şartların ağır olduğu bu dönemde her zaman vatandaşın yanında olduğunu gösterdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 25 tona yakın bir gübre dağıtımımız olacak. Allah devletimize zeval vermesin. Ben de Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi olarak bu destekten dolayı gurur duyuyoruz. Cengiz Ergün başkanımız sadece gübreyle değil bunun yanında fidan ve koç dağıtımı gibi her türlü desteği vererek vatandaşın yanında olduğunu gösteriyor. Kendisinden Allah razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.


“Üreticiye katkı sağlıyor”

Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akboğa, “Geçtiğimiz aylar içinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin küçükbaş hayvan dağıtımı olsun, meyve fidanı dağıtımı olsun, bugün de üreticilere yapılacak olan gübre dağıtımının güzel bir proje olduğunu söylüyorum ve destekliyorum. Bundan dolayı da Manisalı çiftçiler ve odamız, üyelerimiz adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz” dedi. MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. Şu anda üreticilere dağıtımı yapılacak olan gübre üreticilere ciddi anlamda katkı sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin ekonominin düzenlemesiyle katkılarının artacağını düşünüyorum. Böyle bir destek için kendim ve üreticiler adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"