Manisa'da Çocuklar İçin Jimnastik Kursları

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un 2013-2015 doğumlu çocuklara yönelik açmış olduğu cimnastik kursları; yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Cumartesi ve Pazar günleri kış spor okullarımızda cimnastik eğitimlerine katılan çocuklar, deneyimli Milli Takım antrenörleri eşliğinde temel cimnastik bilgilerini alırken sosyalleşme ve kendini ifade edebilme yetilerini de geliştiriyor.

Manisa'da Çocuklar İçin Jimnastik Kursları
11 Şubat 2020 - 14:14

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un ve Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde açılan kış spor okulları, çocukların 7 farklı branşta spor eğitimi almasına olanak sağlıyor. Bu kapsamda sporun temeli sayılan ve küçük yaşlardan itibaren çocuklarda denge, algı, esneklik ve kuvvet gibi genel koordinatif yetilerin gelişmesinde temel bir branş olan cimnastik kursları, çocuklarımızla buluşuyor. Yoğun bir eğitim programı içeren kurslarda, ‘Temel Cimnastik Eğitimi, Vücut Duruş ve Postür Çalışmaları, Ritim Eğitimi ve Takla Çeşitleri’ konularını kapsayan başlangıç eğitimleri veriliyor.

Kayıtlar, Tarık Almış Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonunda Alınıyor

Çocukların, spor eğitimlerini alırken sosyalleşme ve kendini ifade edebilme yeteneklerine de önemli katkı sağlayan cimnastik kurslarımızın kayıtları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarık Almış Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nda alınıyor. Cimnastik eğitimlerimiz ise; 19 Mayıs Stadyumu arkasındaki Cimnastik Salonu’nda veriliyor. Kış Spor Okulları kapsamında açılan cimnastik kursları, birçok şampiyon yetiştiren cimnastik takımımızın altyapısını da oluşturuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...