Manisa'da "Çalışkan Arılara Merhaba" projesi devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Çalışkan Arılara Merhaba’ projesi kapsamında...

Manisa'da "Çalışkan Arılara Merhaba" projesi devam ediyor
10 Ekim 2022 - 23:27

Öğrenciler, Arıların Dünyasını Yakından Tanıyor

İlköğretim düzeyindeki öğrencilere arıların dünyasını tanıtmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Çalışkan Arılara Merhaba’ projesi kapsamında Uncubozköy Çocuk Kültür ve Sanat Merkezindeki öğrencilere arı dünyası farkındalık eğitimi verildi. Düzenlenen eğitimde, arıların dünyası, bitkilerin tozlaşması ve biyolojik çeşitliliğe katkısı üzerindeki önemi anlatıldı.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ‘Çalışkan Arılara Merhaba’ projesi kapsamında Uncubozköy Çocuk Kültür ve Sanat Merkezindeki öğrencilere eğitim verildi. Arıların, bitkilerin tozlaşmasına ve biyolojik çeşitliliğe katkısı üzerindeki önemini anlatmak üzere verilen eğitim programına öğrencileri projenin hazırlayıcısı Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Şadan Aslay da katıldı. Proje eğitmeni Hüseyin Balkaya, öğrencilere arıları yakından görebilecekleri gözlem kovanı ile arıların dünyasını anlatırken, çocuklara tek tek bal tadımı yaptırıldı. Eğitim sonunda her öğrenciye Arkadaşım Arıcı kitabı ve yapboz armağan edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"