Manisa Büyükşehir İle Batıgöz Protokol Yeniledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Batıgöz arasında Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik olarak özel sağlık imkanları sağlayan protokol imzalandı.

Manisa Büyükşehir İle Batıgöz Protokol Yeniledi
22 Mart 2021 - 20:23
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Batıgöz arasında Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik olarak özel sağlık imkanları sağlayan protokol imzalandı. Protokole imzayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal attı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Batıgöz arasında sağlık protokolü imzalandı. Büyükşehir Belediyesi personelini, personelin annesini, babasını,  eşini ve çocukları olmak üzere birinci derecede akrabaları kapsayan sağlık protokolü ülke genelindeki tüm Batıgöz kuruluşlarında 31 Aralık 2023 yılına kadar geçerli olacak. Protokol kapsamında büyükşehir personeline muayenelerde Batıgöz tarafından yüzde 20, tetkiklerde yüzde 15, lazer ve ameliyatlarda yüzde 10 indirim sağlanacak.  Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal’ın makamında imzalanan protokole imzalar Uğur Başkal ve Batıgöz Ege Bölge Pazarlama Sorumlusu Okan Işıklı tarafından atıldı. Batıgöz Ege Bölge Pazarlama Sorumlusu Ali Anıl İpek’in de hazır bulunduğu imza töreni sonrasında yapılan protokolün hayırlı olması temennisinde bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, yapılan sağlık anlaşmasının geçtiğimiz senelerde yapıldığını, atılan imzalar ile anlaşmanın süresinin 31 Aralık 2023 tarihine kadar uzatıldığını söyledi. Başkal, ihtiyaç duyulmamasını ancak gerek duyulduğu zaman da büyükşehir personelin sağlık imkanlarından indirimli olarak faydalanılacağını kaydetti. Başkal, atılan imzaların her iki kuruma da hayırlı olmasını diledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"