Manisa Büyükşehir'den Şehzadeler Belediyesi'ne Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir'den Şehzadeler Belediyesi'ne Ziyaret
21 Nisan 2021 - 00:13
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman’ın da yer aldığı ziyarette seyyar satıcılara ve ruhsatsız işyerlerine yönelik yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman ve Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas ve Zabıta Müdürü Yasin İlban’ın yer aldığı ziyarette Pandemi sürecinde yaşanan sıkıntılar, ruhsatsız işyerleri, seyyar olarak geri dönüşüm toplama işi yapanlar, seyyar satıcılar gibi konular masaya yatırıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi’nin yapacağı çalışmalar üzerine fikir alışverişinin yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...