Manisa Büyükşehir'den Çiftçiler İçin Yeni Proje

Üreticiye yönelik projeleriyle dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde kullandığı tarım ürünlerini doğrudan üreticiden alabilmek amacıyla yeni bir proje başlattı.

Manisa Büyükşehir'den Çiftçiler İçin Yeni Proje
23 Eylül 2020 - 13:31
Üreticiye yönelik projeleriyle dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde kullandığı tarım ürünlerini doğrudan üreticiden alabilmek amacıyla yeni bir proje başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta da, Kırkağaç’ta üretici kooperatifleriyle bir araya gelerek proje hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Seracılıktan arıcılığa, hayvancılıktan fidan desteğine, hünnap bitkisinin desteklenmesinden gölet yapımlarına kadar kırsalda kalkınmaya yönelik Manisa’da birçok çalışma gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni bir projenin çalışmasına başladı. Proje kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gıda Bankası ve aşevinde kullanılan tarım ürünlerini doğrudan Manisalı çiftçiden almayı planlıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta da, üreticiye önemli bir destek sağlayacak olan proje ile ilgili Kırkağaç’ta Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı, Yağmurlu-Çobanlar-Söğütalan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi İkinci Başkanı Osman Zeybek, Musahoca Sulama Kooperatifi Başkanı Ersin Bıyık, Alacalar Kooperatif Başkanı Halil İbrahim İşlek, Kırkağaç Muhtarlar Derneği Başkanı Erdem Ekin, Kırkağaç Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan, Kırkağaç MHP İlçe Başkanı Halil Boğaz ile bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, kırsalda kalkınmayı sağlayacak projelere önem verdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, planlanan proje hakkında bilgi verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...