Manisa Büyükşehir'den 6 Aileye 'Hoş Geldin Bebek' Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ kapsamında...

Manisa Büyükşehir'den 6 Aileye 'Hoş Geldin Bebek' Ziyareti
22 Şubat 2022 - 15:58
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başarıyla sürdürülen ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ kapsamında, bebek sevinci yaşayan Alacalı, Savlı, Nacak, Karataş, Çakal ve Şen aileleri ziyaret edilerek, hediye paketi takdim edildi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamları iletildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ kapsamında daire başkanlığı personeli Ebe Gülşah Hakyol, bebek mutluluğu yaşayan ailelere ziyaretlerini sürdürdü. Bu kapsamda bebek mutluluğu yaşayan Alacalı, Savlı, Nacak, Karataş, Çakal ve Şen ailelerine ev ziyaretleri gerçekleştirilerek, ebeveynlere hediye paketi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamları iletildi.

Aileler, ‘Hoş Geldin Bebek’in çok yararlı bir proje olduğunu ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ilettiler. ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’nin devam ettiğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, ailelere hediye paketinin yanı sıra bebek bakımı konusunda bilgilerin de verildiğini söyledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"