Manisa Büyükşehir Belediyespor Bursa'da kaybetti

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nin 4’üncü haftasında Bursa’da Finalspor ile karşılaştı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bursa'da kaybetti
24 Ekim 2021 - 21:25

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Bursa’da karşılaştığı Finalspor’a 83-80 mağlup oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nin 4’üncü haftasında Bursa’da Finalspor ile karşılaştı. Mücadeleye iyi başlayan Manisa temsilcisi ilk periyodu 22-17’lik skorla önde geçti. İkinci periyotta da iyi olan Büyükşehir karşısında son bölümde bulduğu sayılarla maça ortak olan Finalspor karşısında soyunma odasına 45-42 önde giden taraf oldu.
 

İkinci Yarıda Başa Baş Bir Oyun Vardı

Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk bölümünde iki takım da sayı bulmakta zorlandı. Üçüncü periyodun ilerleyen dakikalarında oyun üstünlüğünü ele geçiren Manisa Büyükşehir Belediyespor  final periyoduna 67-61 önde gitti. Final periyodunda 10 sayılık bir avantaj yakalayan Büyükşehir Belediyespor son bölümde oyundan düştü. Mücadele Finalspor’un 83-80’lik üstünlüğü ile sona erdi. Fatih Cantitiz 23 sayı ile maçın en skorer oyuncusu oldu. Diante Watkins, Sercan Topcu ve Murat Kozan da çift haneli sayı üretti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?