Manisa Büyükşehir Belediyesi İş Makineleri Afet Bölgesinde Çalışma Yürütüyor

Kahramanmaraş’ta çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 12 personel, 2 çekici TIR, 1 ekskavatör, 1 kazıcı yükleyici ve 2 pikap araçla yara sarmak için canla başla mücadele ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İş Makineleri Afet Bölgesinde Çalışma Yürütüyor
08 Şubat 2023 - 13:23

Manisa Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesine destek amacıyla sevk ettiği iş makineleri ile arama-kurtarma çalışmalarına sürdürüyor.

Kahramanmaraş’ta çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, 12 personel, 2 çekici TIR, 1 ekskavatör, 1 kazıcı yükleyici ve 2 pikap araçla yara sarmak için canla başla mücadele ediyor.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 10 ili etkileyen afetin ardından yara sarma çalışmalarına destek olmak için seferber oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatı doğrultusunda bölgeye sevk edilen iş makineleri, hızla arama-kurtarma çalışmalarına dahil oldu. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı bünyesindeki 12 personel, 2 çekici TIR, 1 ekskavatör, 1 kazıcı yükleyici ve 2 pikap araçla Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde arama-kurtarma çalışmalarına dahil olan Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaraları sarmak için canla başla mücadele ediyor.


Başkan Ergün, “Tüm imkanlarımızla afet bölgesindeyiz”

Öte yandan MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan 2 adet TIR, 1 adet paletli, 1 adet tekerlekli ekskavatör, 2 adet damperli kamyon, 1 adet rampa kasa kamyon, 1 adet 4x4 pikap, 1 adet Duster, 1 adet 110 Kw jeneratör, 1 adet ışık kulesi ve 20 personel de Kahramanmaraş afet bölgesine ulaştı arama ve kurtarma çalışmalarına katıldı. Tüm imkanlarla afet bölgesinde yara sarmak için çalışma yürüttüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, afet bölgesinde oluşturulan kriz merkezinin görevlendirmesine göre Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin depremin vurduğu bölgelerde görev yaptığını söyledi. Başkan Ergün, acı olayda yaşamını yitirenleri rahmetle andı, yaralananlara acil şifalar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"