Manisa Büyükşehir Belediyesi birimlerinde normalleşme kontrolleri

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 2,5 aylık süre uygulanan sosyal izolasyon sürecinin ardından normalleşme sürecine geçilirken ...

Manisa Büyükşehir Belediyesi birimlerinde normalleşme kontrolleri
03 Haziran 2020 - 17:25

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 2,5 aylık süre uygulanan sosyal izolasyon sürecinin ardından normalleşme sürecine geçilirken, Manisa Büyükşehir Belediyesi birimlerinde de kontroller hız kazandı. Bu kapsamda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Yeni Han'da bulunan MASMEK Kursları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek daha sağlıklı ve hijyenik ortam oluşturabilmek adına kontrollerini yaptılar.

Sosyal izolasyon sürecinin ardından normalleşme sürecine adım adım geçilmesiyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi de, hizmet veren birimlerinde kontrollerine ve hız verdi. Bu kapsamda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Yeni Han'da bulunan MASMEK Kursları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu ile Atatürk Gençlik Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdiler. Buralarda bulunan görevli personelle bir araya gelen Ustamehmetoğlu ve Özcan, kursların  vatandaşlara yakın zamanda açılacak olmasından dolayı alınan önlemler hakkında istişarelerde bulundular.

Sosyal Mesafeye Dikkat Ediliyor

Kurs sınıflarında yer alan sıralar tek kişilik sıralarla değiştirilip sosyal mesafe aralığı bırakılırken, ziyaretçi kabul etmeye başlayan Çanakkale Şehitleri Anıtı'na ise kapasitesinin çok altında bir sayıda ziyaretçi kabul edildiği belirtildi. Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, sağlıklı ve hijyenik bir çalışma ortamı oluşturulması adına sosyal mesafeyi koruyarak çalışma yapılması gerektiğini de belirterek son kontrollerini yaptı. Birimlerdeki personellere kolaylıklar dileyen Ustamehmetoğlu ve Özcan, sağlıklı ve hijyenik çalışma ortamı için de önerilerde bulundular.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"