Manga ve Yüksek Sadakat ÖzdilekPark İstanbul'da

Söyledikleri tüm şarkıların yanı sıra sergiledikleri sahne şovlarıyla da adından sıkça söz ettiren Türk alternatif rock grupları Manga ve Yüksek Sadakat, 22 -23 Aralık tarihlerinde ÖzdilekPark İstanbul’da şarkılarını akustik olarak seslendirmeye hazırlanıyor. Instagram yarışmasına katılan 3 şanslı kişi ise gruplarla tanışma fırsatı yakalayacak...

Manga ve Yüksek Sadakat ÖzdilekPark İstanbul'da
20 Aralık 2018 - 18:40

İstanbul’un gözde alışveriş ve yaşam merkezi ÖzdilekPark İstanbul, Türk rock müziğinde birbirinden başarılı şarkılara imza atan ve alternatif müzik tutkunlarının ilgiyle takip ettiği Manga ve Yüksek Sadakat gruplarını sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

22 Aralık Cumartesi günü saat 19.30’da gerçekleştirilecek konserde MANGA, sevilen parçalarını akustik olarak seslendirmeye hazırlanırken 23 Aralık Cumartesi günü saat 19.30’da sahneye çıkacak Yüksek Sadakat ise ÖzdilekPark İstanbul’da ziyaretçilerine unutmayacağı bir hafta sonu yaşatacak.

MANGA ve Yüksek Sadakat ile tanışma şansı

ÖzdilekPark İstanbul hesabını takip edip görsel altına 3 arkadaşını etiketleyen 3 şanslı kişi konserler öncesinde gruplarla tanışma şansı yakalayacak. (Konser 60 dakika sürecek olup ücretsizdir.) 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...