Kuzey Londra derbisi Tivibu'da

İngiltere Premier Ligi’ndeki Kuzey Londra derbisi bu hafta sonu Tivibu’da ekranlara geliyor. Kötü bir sezon geçiren Arsenal, Emirates Stadı’nda Jose Mourinho’un çalıştırdığı Tottenham Hotspur’u ağırlıyor.

Kuzey Londra derbisi Tivibu'da
13 Mart 2021 - 21:15

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerin nabzını tutuyor. İngiltere Premier Ligi’nde Kuzey Londra derbisi heyecanı bu hafta sonu Tivibu’da yaşanacak. Bu sezon da şampiyonluk yarışından çok uzakta kalan Arsenal, Emirates Stadı’nda Jose Mourinho’un çalıştırdığı Tottenham Hotspur'u ağırlıyor. Kuzey Londra derbisi, 14 Mart Pazar 19.30’da Tivibu 73. Kanal’daki S Sport’tan ekranlara geliyor. İlk kez 19 Kasım 1887’de karşı karşıya gelen iki ezeli rakip arasında oynanan son beş maçın üçünü Tottenham kazanırken, iki mücadele beraberlikle sonuçlandı.

Belçika Kupası yarı final heyecanı Tivibu’da
Belçika Kupası’ndaki yarı final heyecanı da bu hafta sonu Tivibu’dan takip edilebilecek. İlk yarı final maçında Eupen ile Standard Liege, 13 Mart Cumartesi günü 22.45’te karşılaşıyor. Anderlecht-Genk yarı final mücadelesi ise 14 Mart Pazar 22.45’te başlıyor. Eupen-Standart Liege maçı Tivibu Spor 2’den, Anderlecht-Genk karşılaşması da Tivibu Spor 3’ten izlenebilecek. Hollanda Ligi’ndeki AZ Alkmaar-Twente, PSV Eindhoven-Feyenoord, Utrecht-Vitesse ve PEC Zwolle-Ajax maçları da hafta sonu Tivibu ekranlarında olacak.

Türk Telekom, Galatasaray’ı konuk ediyor
Futbolun yanı sıra ING Basketbol Süper Ligi’ndeki A.Petkim-Fethiye Bld., Afyon Bld.-P.Karşıyaka, Tofaş-Beşiktaş, Darüşşafaka-Ormanspor, Türk Telekom-Galatasaray, A.Efes-Gaziantep Basketbol, Büyükçekmece-Bursaspor ve Bahçeşehir Koleji-Fenerbahçe Beko maçları da şifresiz olarak Tivibu Spor’da seyirciyle buluşacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...