Kuşadası Sertab'a Doyamadı, Konser Yirmi Dakika Uzadı…

Pop müziğin güçlü seslerinden Sertab Erener, Kerki ve Solfej işbirliği ile düzenlenen yaz konserleri kapsamında Kuşadası Amfi Tiyatro’da muhteşem bir konsere imza attı.

Kuşadası Sertab'a Doyamadı, Konser Yirmi Dakika Uzadı…
25 Ağustos 2018 - 11:23

Konser alanını dolduran binlerce hayranı ile muhteşem bir kavuşmaya imza atan Erener, kariyerinin yirmi beşinci yılı kutladığı turnenin en özel performanslarından birini sergiledi.

Müzik kariyerinde sayısız başarı elde eden ve özellikle Türkiye’ye kazandırdığı “Eurovision Müzik Yarışması” birinciliği ile adını dünyaya duyuran Sertab Erener, Kuşadası Amfi Tiyatro sahnesinde bir kez daha devleşti.

Biletleri günler öncesinden tükenen konserde binlerce hayranının karşısına çıkan başarılı sanatçı, Kırık Kalpler albümündeki “Tek Başıma” isimli şarkıyı seslendirerek müzikseverleri selamladı.

Kariyeri boyunca güçlü yorumu ile hayat verdiği şarkılardan oluşan repertuvarı ile müzik dolu gecenin fitilini ateşleyen Erener, bir süre önce müzikseverlerin beğenisine sunduğu ‘’Bastırın Kızlar’’ şarkısındaki performansı ile büyük alkış aldı. ‘’Birkaç gün önce Sezen Aksu’yu ziyarete gittim. Bazen duygu dolu şarkılar yerine misyonu olan şarkılar yapmanın daha önemli olduğunun altını çizdi Sezen… Galiba şarkıyı beğenmiş. Batırın Kızlar misyonu olan, ticari bir beklentisi olmayan bir şarkı. Hedefi olan bir şarkı. Güçlü kadın şarkısı…’’ diyerek izleyicilere Sezen Aksu’nun selamlarını da ileten başarılı popçu, başlattığı polemikle ilgili ise ‘’Hala aynı noktadayım. Doksanlar bir başka güzeldi.’’ Açıklamasını yaptı. Seyircilerin ‘’Doksanlar… Doksanlar…’’ şeklinde tempo tutarak tezahüratlarla destek verdiği Sertab Erener, dinleyicilerinin önünde eğilerek onlara teşekkür etti.

Konserinin son bölümünde tüm müzikseverleri sahne önüne davet ederek şarkılarını hayranları ile birlikte seslendiren Erener, alkışlar arasında sahnesini noktaladı. Yoğun istek üzerine kulisten bir kez daha sahneye dönen başarılı popçu ‘’Bu sahne Sezen’in sahnesi olsa emin olun hiç birinizin takati kalmazdı. Siz yine şanslısınız ben sizi iki saatte eve gönderiyorum. Haydi o zaman son kez birlikte söyleyelim’’ sözleri ile herkesi tebessüm ettirmeyi başardı. ‘’Tanrı Unutmuş Olsada’’ şarkısını sahne önündeki hayranları ile gönül gönüle söyleyerek geceye son noktayı koyan Sertab Erener, yıllara meydan okuyan duru güzelliği ile de göz kamaştırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...