Kula, Tekstilde Yeniden Adından Söz Ettirmeye Başladı

Türkiye’de tekstil sektörünün nabzını tutan TextoWear Dergisi Temmuz sayısında, Akar Tekstil Kula Belediyesi işbirliğiyle Kula’da kurulacak 14 milyonluk tekstil fabrikasına yer verdi.

Kula, Tekstilde Yeniden Adından Söz Ettirmeye Başladı
26 Temmuz 2018 - 11:23

Kula Belediyesi ve Akar Tekstil işbirliği ile 14 milyonluk yatırımla 10 bin metrekarelik alanda kurulacak Tekstil Fabrikası için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1000 Kulalıya iş imkanının sunulacağı Kula’da kurulacak tekstil fabrikası için Türkiye’nin Tekstil Dergisi TextoWear Temmuz sayısında “Manisa, Kula’ya 14 Milyonluk Dev Yatırım” başlığıyla yatırımı tekstil sektörüne tanıttı. Türkçe ve İngilizce dillerinde yayınlanan dergi, Kula’ya yapılacak dev yatırım, istihdam olanakları, Kula Belediyesi ile Akar Tekstil arasında yapılan işbirliği protokolü, kurulacak fabrika tesislerinin özelliklerine yer verdi. 

Hayrettin Akar; “Kulalılar, Hüseyin Tosun gibi Bir Belediye Başkanına Sahip Olduğu İçin Çok Şanslı”
TextoWear Dergisi’ne Kula’ya yapacakları yatırım ile ilgili açıklamada bulunan Akar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hayretin Akar Kula halkının Hüseyin Tosun gibi bir belediye başkanına sahip oldukları için çok şanslı olduklarını ifade ederek; “Yaklaşık iki seneden beri Belediye Başkanı ile diyalog halindeydik. İşletmenin kurulabilmesi için, yapılacak binanın masrafları için çalmadık vali kapısı, gitmediği siyasi kalmamıştı. Büyükşehir Belediye Başkanının neredeyse kapısında nöbet tuttu. Sonuç olarak 10 bin 6 yüz meterkare kapalı alanı alma imkanı buldu. Bizim de öyle bir tesise ihtiyacımız vardı. Kula için, ülkemiz içi hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"