KPMG Türkiye'de üst düzey atama

Türkiye’de 39 yıldır hizmet veren Uluslararası Denetim, Vergi ve Danışmanlık firması KPMG, yeni atamalarla güçlenmeye devam ediyor...

KPMG Türkiye'de üst düzey atama
04 Ağustos 2021 - 10:54
KPMG Türkiye, yönetim kadrosunu yeni görevlendirmelerle güçlendiriyor. KPMG Türkiye Şirket Ortağı Uluç Özcan, yeni dönemde İş Geliştirme ve Pazarlamadan Sorumlu Şirket Ortağı olarak görev yapacak. 24 yıldır sektöre hizmet veren Özcan, birleşme ve satın almalar ile vergi konularında uzmanlık sahibi.

Türkiye’de 39 yıldır hizmet veren Uluslararası Denetim, Vergi ve Danışmanlık firması KPMG, yeni atamalarla güçlenmeye devam ediyor. KPMG Türkiye’de 1 Ağustos 2021 itibarıyla İş Geliştirme ve Pazarlamadan Sorumlu Şirket Ortağı Uluç Özcan oldu.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Uluç Özcan, kariyerine 1997 yılında Arthur Andersen şirketinin vergi bölümünde asistan olarak başladı ve birleşme sonrası E&Y şirketinde devam etti. 2003 – 2004 tarihleri arasında KPMG Türkiye Vergi bölümünde Kıdemli Müdür olarak görev alan Özcan, kariyerini 2004 yılında Erdikler Taxand şirketine geçiş yaparak sürdürdü. 2006 yılında Erdikler Taxand’de şirket ortaklığına yükselen Özcan, 2019 yılında KPMG Türkiye’ye şirket ortağı olarak katıldı. 

Kariyeri boyunca çok sayıda şirketler grubunun vergi denetimi ve yeniden yapılandırılmasında bulunan Özcan, “Inbound” ve “outbound investment” kapsamında yerli ve yabancı şirketlerde danışmanlık hizmeti verdi. Uluslararası tahkim davalarında uzman raporları hazırladı ve uluslararası tahkim görüşmelerinde uzman olarak dinlendi. Özcan, son olarak KPMG Türkiye Turizm Sektör Lideri olarak görev yapıyordu.

###
KPMG Hakkında: Denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan ve sektöründeki en büyük dört uluslararası şirketten biri olan KPMG, geçmişi 1867 yılına dayanan, üye firmalar ağı sistemiyle 147 ülkede 220 binin üzerinde çalışanıyla finansal hizmetler, tüketici ürünleri, otomotiv, endüstriyel sektörlerden, gıda, perakende, enerji, telekomünikasyon, kimya gibi pek çok sektöre danışmanlık hizmeti veriyor. KPMG Türkiye ise İstanbul merkez ofisinin yanı sıra Ankara, İzmir ve Bursa ofisleriyle, 1982 yılından beri 1700 çalışanıyla her sektörden 4000’in üzerinde firmaya sektörler özelinde hizmet verirken, rekabette ihtiyaç duydukları endüstriyel trendler hakkında değer yaratan çözümler sunuyor. Detaylı bilgi için www.kpmg.com.tr adresine başvurabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...