Koton'dan 12 Aralık Mağazacılar Günü'ne Özel Renkli Kutlama

Hazır giyim sektörünün öncü ismi Koton, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü birbirinden renkli etkinliklerle kutladı. Koton’un İstanbul Cevahir AVM’de bulunan mağazasında gerçekleştirilen dopdolu bir etkinlik ile Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz ve Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz mağaza çalışanlarıyla bir araya geldi. Tüm Koton mağazalarından bugüne özel çekilerek gönderilen özel videolar da etkinlikte gerçekleştirilen bir törenle sahiplerini buldu.

Koton'dan 12 Aralık Mağazacılar Günü'ne Özel Renkli Kutlama
13 Aralık 2019 - 19:12

Koton, Türkiye’de ilk kez 2013 yılında kutlanmaya başlanan “Dünya Mağazacılar Günü”nü geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Koton’un Cevahir AVM’de bulunan mağazasında bir dizi keyifli etkinlikle kutladı. Sabah saatlerinde başlayan etkinlikte, Mağazacılar Günü’ne özel olarak izin verilen Cevahir Mağaza çalışanları yerine Genel Müdürlük ekipleri müşterilere hizmet verdi. Çalışanlar müşterileri “Mağazacılar Günü”ne özel hazırlanmış logolu siyah t-shirtlerle karşıladı.

Koton Konya Mağazası Çalışanlarına Özel Ödül

Mağazacılar Günü için her sene olduğu gibi bu yıl da Koton mağaza çalışanları 12 Aralık Mağazacılar Günü temalı fotoğraf ve video çekimleri gerçekleştirdi. Mağazalardan bireysel başvuru ve ekip başvurusu olmak üzere yurtiçinden ve yurtdışından gelen 91 adet fotoğraf ve video değerlendirilerek ödüllendirildi. Bireysel başvurularda ve ekip başvurularında ilk 3’e giren projeler Koton Cevahir AVM düzenlenen etkinlikte sahiplerini buldu. Bir video ile kadına yönelik şiddete dikkat çeken Koton Konya Kent Plaza mağazası ekibi “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” özel ödülünün sahibi olurken, “İçimizdeki Yetenekler” özel ödülü yaptığı rap parçasıyla tüm Koton’luları keyiflendiren Sivas PrimeMall AVM mağazası yöneticisi Alp Aygan’a verildi. Ödüller, Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz ve Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz tarafından ekiplere takdim edildi.

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz: “Mağazacılık müşterilere kendini özel hissettirmek demek

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bu özel günü, yılın her günü müşterilerimizin memnuniyeti için çaba gösteren mağaza çalışanlarımızla birlikte kutluyoruz. Mağazacılık, hiç tanımadığımız insanların hayatına tarz ve güzellik katmak, en doğru ürünle yanlarında olmak demek. Müşterilerimize kendilerini özel hissettirecek bir deneyim yaşatmak üzere var gücüyle çalışan, son derece hareketli ve kendine has zorlukları olan bir sektörde işini tutkuyla yapan tüm çalışma arkadaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. Yıllardır en sevilen moda markalardan biri olmayı başaran Koton’un, sahalardaki bir numaralı kahramanları sizlersiniz. Mağazacılık günümüz kutlu olsun” dedi.

Ev Kadınları Projesi Kapsamında Kadınlar İş Yaşamına Katılıyor

Koton’un 12 Aralık “Mağazacılar Günü”ndeki mağaza etkinliğinin özel konukları da vardı. Koton’un daha önce çalışmamış veya çalışma hayatına ara vermiş ev kadınlarının iş hayatına katılımını teşvik ederek, yeni iş imkanları yaratan “Ev Kadınları Projesi’ kapsamında Koton ailesine dahil olan kadınlardan, Cevahir Mağaza çalışanı olan 6 kadın da etkinlikte Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ile bir araya gelerek, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

www.koton.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"