Koroplast #Trashtag Hareketini Türkiye'de Başlatıyor!

Türkiye’nin ilk çöp torbasını tüketicilerle buluşturan Koroplast, sosyal medyada çığ gibi büyüyen #Trashtag Challenge hareketini Türkiye’de başlatıyor. Koroplast temiz çevre için herkesi harekete geçmeye davet ederek; temizlemek istediği halka açık alanın fotoğrafını sosyal medyada paylaşan herkese çöp torbası, eldiven ve maske hediye ediyor.

Koroplast #Trashtag Hareketini Türkiye'de Başlatıyor!
11 Nisan 2019 - 00:22

Yenilikçi ürünleriyle hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan Koroplast, sosyal medyada başlayan ve tüm dünyada hızla yayılan #Trashtag Challange hareketini Türkiye’de başlatıyor. Koroplast, herkesi çöplere meydan okumaya davet eden kampanya kapsamında seçtiği halka açık bir alanı çöplerden temizlemek isteyen herkese çöp torbası, maske ve eldivenini de hediye ediyor.

Koroplast, haziran ayına kadar devam edecek kampanyayla çevre temizliği, çöp toplama ve geri kazanım gibi önemli konularda hayata geçirdiği ya da destek olduğu projelere bir yenisini daha ekliyor. Kampanyayla hem toplumda çevre temizliğine dair farkındalık yaratılması hem de insanları harekete geçirmek hedefleniyor. Herkesin katılımına açık olan kampanya kapsamında, katılımcılar temizlemek istediği halka açık ve kirli alanın fotoğrafını sosyal medyada #trashtagtürkiye #trashtagchallenge etiketleriyle paylaşıyor. Paylaşımlarında Koroplast resmi hesabı @koroplasthayatikolaylastiriri da etiketleyen katılımcılara Koroplast tarafından çöp torbası, eldiven ve maske gönderiliyor. Hareketin Türkiye’de yaygınlaşması için katılımcılardan temizlediği alanların önceki ve sonraki fotoğrafını da paylaşması isteniyor. Koroplast’ın desteklediği Türkiye Trashtag Challenge kampanyasının Türkiye’de de büyük ilgi görerek, bir çevre temizliği hareketine dönüşmesi bekleniyor.

Koroplast ???

Kalite ve teknolojisiyle tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten, Türkiye’nin kendi kategorisinde tek Helal Sertifikalı ürünlerine sahip markası Koroplast, Türk tüketicisini 80'li yıllarda ilk defa çöp torbasıyla tanıştırdı ve planlı yatırımlarıyla sektöründe her zaman ilkeleri gerçekleştirdi. Koroplast bugün çöp torbası ve buzdolabı poşeti başta olmak üzere, streç film, alüminyum folyo, kilitli poşet, fırın torbası, pişirme kağıdı, mikrodalga pişirme torbası, buz torbası ve dondurulmuş gıda torbasıyla birlikte geniş bir ürün yelpazesine sahip. Müşterilerinin desteği, 36 yıllık bilgi birikimi, teknolojik donanımı, Ar-Ge yatırımları ve uzman satış-pazarlama kadrosu sayesinde marka haline gelen Koroplast, ilklere imza atmaya ve tüketicilerinin içlerini rahat ettirmeye devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
GEMİSANDER'den "uyuşturucu" iddiasına yanıt: "Hukuki süreç başlatılacak!"
GEMİSANDER'den "uyuşturucu" iddiasına yanıt: "Hukuki süreç...
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı