Komisyon Üyeleri Gelecek Nesiller İçin Toplandı

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gündem maddelerini karara bağlamak için toplandı.

Komisyon Üyeleri Gelecek Nesiller İçin Toplandı
26 Ocak 2022 - 13:25
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri gelecek nesillerin sağlıklı bir şekilde eğitim alması için yapılacak çalışmaları ortak karara bağladılar.
 
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gündem maddelerini karara bağlamak için toplandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan başkanlığında yapılan toplantıya Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel, İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ ve meclis komisyonları üyeleri katıldı.

Komisyon üyeleri kadın kooperatifi sergisini inceledi
Komisyon toplantısı öncesinde Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda yer alan kadın kooperatifi sergisini gezdi. Sergide yer alan ürünleri inceleyen komisyon üyeleri sergi sahiplerinden yapılan ürünler hakkında bilgiler aldı.

Gündem maddelerini görüştüler
Sergiyi gezen komisyon üyeleri daha sonra gündem maddelerini karara bağlamak için toplantıya geçti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Büyükşehir Belediyesi imkanları doğrultusunda okul çağındaki gençlerin eğitim, kültür ve spor alanındaki ihtiyaçlarının tespit edilmesi, böylece sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla yapılabilecek çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunmasının amaçlandığı toplantıda, kurumlardan ve komisyon üyelerinden gelen fikirlere açık olduklarını söyledi. Toplantı kapsamında ortaya atılan fikirler komisyonda değerlendirilmek üzere not alındı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"