KIAFAN mobil uygulamasında özel fırsatlar başladı

Anadolu Grubu’nun otomotiv şirketlerinden Çelik Motor’un markası KIA, sadakat programı kapsamında hayata geçirdiği KIAFAN mobil aplikasyonunda müşterilerine özel fırsatlar sunduğu marka iş birlikleri gerçekleştirmeye başladı.

KIAFAN mobil uygulamasında özel fırsatlar başladı
30 Mayıs 2020 - 19:20

KIAFAN mobil aplikasyonuyla isteyen herkes, KIA dünyası ve modelleri hakkında güncel bilgilere ve kampanyalara ulaşırken, KIA sahipleri ise kendilerine özel hazırlanan 18 kategorideki 60’tan fazla markanın yer aldığı fırsatlardan yararlanıyor ve gerçekleştirdikleri servis ve bakım işlemleriyle kazanmaya devam ediyor.

KIAFAN mobil aplikasyonu ile sadakat programını dijitale taşıyan KIA, uygulama üzerinden müşterilerine fırsatlar da sunmaya başladı. KIAFAN Premium Sadakat Programı üyelerine özel olarak farklı marka işbirlikleri gerçekleştirilen mobil aplikasyonda, giyimden elektronik eşyaya kadar 18 kategorideki 60’tan fazla markaya ait indirim ve fırsatlar KIA sahiplerine sunuluyor. Kullanıcılar fırsatlara KIAFAN mobil aplikasyonundaki Garajım bölümünde araçlarına tıklayarak erişebilirler, aynı zamanda ilgilendikleri kategori ve markalardaki indirim kodlarından diledikleri kadar faydalanabilirler.

App Store ve Google Play Store üzerinden akıllı telefonlara ücretsiz olarak indirilebilen KIAFAN uygulamasıyla, KIA sahipleri servis ve bakım harcamalarından %30’a varan indirimler kazanıyor. Yetkili servislerden randevu alma, araç bakım ve servisiyle ilgili işlem geçmişini görüntüleme ve araç panelindeki ikaz ışıkları hakkında bilgilendirme gibi birçok işlemi aplikasyon üzerinden kolayca gerçekleştirilebiliyor. Mevcut marka iş birliklerine yakın gelecekte yenilerini de ekleyecek olan KIA, müşterilerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"