Kendi imkanlarıyla açık hava düğün salonu yaptılar

Gölmarmara'ya bağlı Beyler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, mahallelerine kendi imkanlarıyla açık düğün salonu yaptı.

Kendi imkanlarıyla açık hava düğün salonu yaptılar
25 Ekim 2020 - 10:38
MANİSA BÜYÜKŞEHİR'DEN DÜĞÜN SALONU'NA KİLİT PARKE DESTEĞİ
Gölmarmara'ya bağlı Beyler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, mahallelerine kendi imkanlarıyla açık düğün salonu yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi de vatandaşlara destekte bulunarak düğün salonunda kilit parke taşı çalışması ve çevre düzenleme çalışması yapacak. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Himmet Özbay, "Büyükşehir geleli çok muntazam şeyler oldu. Buralar cennet gibi olacak. Vatandaş memnun, herkes memnun. Allah razı olsun" dedi.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu Gölmarmara'ya bağlı Beyler Mahallesi'ne ziyarette bulundu. Beyler mahallesinde Mahalle Muhtarı Himmet Özbay ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu'ya Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, MHP Gölmarmara İlçe Başkanı Şakir Can, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aydın ve Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli eşlik etti. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, mahallede bulunan açık düğün salonunda incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerinin kendi imkanları ile yaptığı düğün salonunun zemininde ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca kilit parke çalışması yapılacak. Ayrıca düğün salonunda çevre düzenlemesi de Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilecek.

"Buralar Cennet Gibi Olacak"
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu'ya mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle teşekkürlerini ileten Mahalle Muhtarı Himmet Özbay, "Allah razı olsun Büyükşehir Belediyemizden. Çok güzel yardımları oluyor. Köyümüzde olsun, düğün salonumuzda olsun her şeyimiz çok güzel oluyor. Daha önce bunlar olmuyordu. Büyükşehir geleli çok muntazam şeyler oldu. Buralar cennet gibi olacak. Vatandaş memnun, herkes memnun. Allah razı olsun. Herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...