Kelebek Mobilya ile Bayram Evlere Geliyor

Kelebek Mobilya ile Bayram Evlere Geliyor
21 Mayıs 2020 - 21:37

Kelebek mobilya, Bayram’a özel ekstra %20 indirim ve Şimdi Al Temmuz’da Ödemeye Başla kampanyasıyla evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Ücretsiz mimari hizmetiyle evinizi sizin için döşeyen Kelebek, her tarza uygun bir koleksiyon sunmaya devam ediyor. Klasik çizgileri sevenlerin favori koleksiyonlarından Amalfi, krem rengi ve cevizin eşsiz uyumunu evlere taşıyor. Kelebek mimarları ise bu oda takımını, modern bir dokunuş için retro avizelerle tamamlamanızı öneriyor.

Bej ve kahverenginin en güzel uyumlarından birini yansıtan Cornelli koleksiyonunda canlı turuncu ve mavi ise aksan renk olarak dikkat çekiyor. Kitaplık ve raf olarak kullanılabilen ara bölmeleriyle bir koltuğu yaşam alanına dönüştüren Cornelli koleksiyonu ise mekanizmalı ve başlıklı tek koltuk kullanımıyla da rahatlığı bir üst seviyeye taşıyor.

Yaşam alanlarınıza konforlu bir dokunuşu Bayram Kampanyasıyla taşımak için, tüm Kelebek ürünlerini www.kelebek.com adresinde inceleyebilir, 444 1 805 hattı üzerinden ücretsiz mimarlık hizmetinden yararlanabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...