Kaybettiği antrenör babasının hayalleri için Özbekistan'da

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün geçtiğimiz aylardaki acı kaybı İbrahim Macun'un hem oğlu hem öğrencisi olan kick boks oyuncusu Halim Macun, dünya şampiyonu olmak için Özbekistan'a uğurlandı.

Kaybettiği antrenör babasının hayalleri için Özbekistan'da
14 Haziran 2021 - 12:39
Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün geçtiğimiz aylardaki acı kaybı İbrahim Macun'un hem oğlu hem öğrencisi olan kick boks oyuncusu Halim Macun, dünya şampiyonu olmak için Özbekistan'a uğurlandı. WAKO Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda Buca’yı ve Türkiye’yi temsil edecek genç sporcu,  milli formayı bu kez babası için giyecek.  Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı kick boks sporcusu Halim Macun, hayallerini gerçekleştirmek için Özbekistan’a yola çıktı. Kulübün başarılı kick boks antrenörü merhum İbrahim Macun’un oğlu olan ve belediye bünyesinde yetişerek önemli başarılara imza atan genç sporcu Halim Macun, geçtiğimiz mayıs ayında babasını koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. 

DÜNYA ŞAMPİYONASI İÇİN TER DÖKTÜ 
Vefatı ile kulüp camiasını ve belediyeyi yasa boğan babasının anısını en güzel başarıyla yaşayabileceğini düşünen Halim Macun,  babasıyla hayalini kurdukları şampiyonluk için çalışmalarına hız kattı. Macun, Özbekistan’da yapılacak olan WAKO Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda, Türkiye’yi temsil etmek üzere Buca'dan uğurlandı.

HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM 
Genç sporcu, Özbekistan yolculuğu öncesi Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Gündüz ile bir araya geldi. Gündüz’den destek mesajlarını alan Macun, “6 yaşından beri babam benimle çok yakından ilgilenirdi. Arkadaş gibiydik. En büyük hayalimiz milli takım formasını yabancı bir ülkede terletip, başarı sağlamaktı. Bu süreçte çok azmettik. Buralara gelmek için çok çalıştık. İbrahim Macun ve Halim Macun’un hayallerini gerçekleştirmek için mücadele edeceğim. Babam için de kendim için de ülkem için de elimden geleni yapacağım ve sizleri de gururlandıracağım” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"