Kasımpaşa'nın yeni forma sponsoru Puma!

Global Spor Markası PUMA, sahip olduğu köklü spor mirasına yeni sayfalar eklemeye devam ediyor.

Kasımpaşa'nın yeni forma sponsoru Puma!
14 Haziran 2021 - 18:30

Global Spor Markası PUMA, sahip olduğu köklü spor mirasına yeni sayfalar eklemeye devam ediyor. Yakın zamanda Türkiye’de spor ve özellikle futbol alanında yaptığı iş birlikleriyle adından söz ettiren marka, son olarak Kasımpaşa Spor Kulübü ile yeni bir anlaşmaya imza attı.

Yeni yapılan anlaşma kapsamında PUMA, 2 yıl boyunca Kasımpaşa Spor Kulübü’nün resmi forma ve teknik ekipman tedarikçisi oldu. Bu sene 100. yılını kutlayacak olan lacivert-beyazlı takım, yeni sezonda sahada PUMA ürünleriyle ter dökecek. Takımın giyeceği yeni forma tasarımı, önümüzdeki günlerde görücüye çıkacak.

Kasımpaşa Kulübü CEO’su Serkan Reçber, anlaşmayla ilgili olarak: “Yeni sezonda forma sponsoru olarak PUMA ile çalışacak olmaktan çok mutluyuz. Bu anlaşma umarım iki taraf için de büyük zaferlere vesile olur. Tüm taraftarlarımıza ve camiamıza hayırlı olsun.” yorumunda bulundu.

PUMA Türkiye Genel Müdürü Taner Seyis, anlaşma için: “PUMA olarak Kasımpaşa Spor Kulübü’nün forma sponsoru olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. İşbirliğimizin iki tarafa da uğurlu gelmesini diliyorum. Bu anlaşmayla PUMA’nın Türk futboluna gösterdiği değeri daha üst seviyelere çıkarmaya devam ediyoruz ve bu alandaki faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Bu yeni adımla beraber PUMA, takım sporlarına verdiği büyük önemi tekrar göstermiş oldu. Ünlü marka aynı zamanda Fenerbahçe Futbol Takımı, Demir Grup Sivasspor, Türkiye Basketbol Milli Takımları, Manchester City, AC Milan, Borussia Dortmund gibi takımlara da forma desteği vermeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"