Kartal'da Temiz Deniz Seferberliği!

İstMarina AVM, Kartal Belediyesi ve Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) ile su sorununa dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla ‘Su Yoksa Hayat Yok’ başlıklı bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, dalgıçlar eşliğinde deniz altı temizliği yapılırken, 400 öğrenciye drama eğitmenleri tarafından çevre bilincini aşılayan eğitimler verildi.

Kartal'da Temiz Deniz Seferberliği!
19 Eylül 2019 - 16:05

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi’ Sosyal ve kültürel aktivitelerin yanı sıra sosyal sorumluluk kapsamında da çalışmalarına devam ediyor.

İstMarina AVM, Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Genç Liderler/ Girişimciler Derneği (JCI Avrasya) ile örnek oluşturacak çevreci bir etkinliğe daha imza attı. 18 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen etkinlikte, en önemli çevre sorunları arasında yer alan su sorununa dikkat çekmek ve kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla çevreci dalgıçlardan oluşan bir ekip, ‘Su Yoksa Hayat Yok’ sloganıyla denizden atık topladı. Çevre okullardan ilk ve ortaöğretim ağırlıklı yaklaşık 400 öğrencinin de katıldığı etkinlikte, drama eğitmenleri; Kemal Oruç ve Cihan Özdeniz tarafından deniz kirliliğine dikkat çeken, su kaynaklarının korunmasının önemini vurgulayan ve çevre bilincini aşılayan önemli bilgiler aktarıldı.

Öğrencilerin halk oyunu gösterileriyle renklenen etkinlikte, konuk sanatçı Ezgi Ayçe, en sevilen şarkıları çocuklar ile hep bir ağızdan seslendirdi.

Etkinlik sonunda ise Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından destekçilere teşekkür plaketi takdim edildi. Plaketi İstMarina AVM adına AVM Müdürü Melih Çevik teslim aldı.

“FARKINDALIK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

İstMarina olarak hayata dokunan bu tarz organizasyonların destekçisi olmaktan duydukları mutluluğu ifade eden Melih Çevik, “Yıl boyu değişik konseptler ile sosyal ve kültürel etkinlikleri, kesintisiz şekilde hayata geçirmeye devam ediyoruz. Çevre konusu bizim için çok kıymetli. Bu konuda farkındalık yaratmak adına çalışmalarımız devam edecek” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...