Karşıyaka Çarşısı'nda 850 metrelik iftar sofrası kurulacak

Ramazan Ayı boyunca farklı mahallelerde iftar sofraları kuran Karşıyaka Belediyesi, en büyük organizasyonu Kadir Gecesi’nde gerçekleştirecek. 31 Mayıs’ta Karşıyaka Çarşı’da düzenlenecek iftar yemeğinde, her kesimden yaklaşık 6 bin kişi aynı sofranın etrafında buluşacak.

Karşıyaka Çarşısı'nda 850 metrelik iftar sofrası kurulacak
29 Mayıs 2019 - 16:57

850 METRELİK SOFRA 
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın ev sahipliğindeki organizasyon için Çarşı ve yan sokaklarında toplam 850 metrelik sofra kurulacak. Dualarla açılacak iftarda, katılımcılara çorba, köfte, pilav, tatlı ve iftariyelikten oluşan menü ikram edilecek. Kentin bürokratik, dini ve siyasi temsilcileriyle birlikte yaklaşık 6 bin kişinin bir araya geleceği sofrada; birlik, beraberlik ve hoşgörü mesajları verilecek. 

BİRLİK BULUŞMASI 
Karşıyakalıları iftar buluşmasına davet eden Başkan Tugay “Paylaşımın, sabrın, rahmetin ve bereketin temsili olan Ramazan Ayı’nda çok anlamlı bir iftar buluşmasına imza atacağız. Her kesimden binlerce yurttaşımızla hem ekmeğimizi hem de dostluğumuzu paylaşacağız. Karşıyakamızın eşsiz birlik ve beraberlik ruhunu yansıtacak bu güzel tabloda yer almak isteyen yurttaşlarımızı 31 Mayıs akşamı Çarşı’ya bekliyoruz” dedi. 


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"