Karşıyaka 14 Şubat coşkusu: Sokakta aşk var!

Tüm dünyada sevginin ve aşkın günü olarak bilinen 14 Şubat, Karşıyaka’da coşku dolu dans ve canlı müzik gösterileriyle kutlanacak. Karşıyaka Çarşı’nın 4 farklı noktasında yapılacak eş zamanlı etkinliklerde, binlerce kişi “Sevgililer Günü”nün heyecanını paylaşacak...

Karşıyaka 14 Şubat coşkusu: Sokakta aşk var!
13 Şubat 2020 - 10:39

Karşıyaka Belediyesi tarafından “Sokakta Aşk Var” sloganıyla düzenlenecek kutlamalar; tüm alanlarda 17.00 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Çarşı Hergele Meydanı’nda önce Swingin’ feet İzmir, ardından da Bostanlı Mahalle Merkezi üyeleri dans gösterileri sunacak. Ses Pasajı önü ve Cengiz Topel Caddesi’nde 17.00 itibariyle iki saat boyunca canlı müzik performansları sergilenecek. Çarşı Kültür Merkezi’nin de bulunduğu Şükran Kurdakul Sokak ile Çarşı anayol kesişiminde ise Ufuk Yunak Karşıyakalılara müzik şöleni yaşatacak. İnteraktif etkinliklere vatandaşlar da eşlik edebilecek.

Çarşı renklenecek

Ayrıca Çarşı süsleme ve ışıklandırmalar ile renklendirilecek, Bisiklet Kooperatifi (BİSİKOOP) tarafından program süresince ‘BisiPano’ desteği sağlanacak. Karşıyakalılar, tüm etkinlik alanlarını dolaşacak 14 Şubat temalı pano önünde hatıra fotoğrafları çektirebilecek. Karşıyaka Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından, #SokaktaAşkVar etiketiyle video ve fotoğraf paylaşımları ile canlı yayınlar da yapılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"