Karda yürümeyi kolaylaştıran yeni nesil botlar…

Soğuk ve karlı havaları daha rahat geçirebilmek için vazgeçilmez olan kar botları, kış günlerinde aktif yaşam tarzından taviz vermeyenlerin hayatını kolaylaştırıyor...

Karda yürümeyi kolaylaştıran yeni nesil botlar…
24 Ocak 2022 - 09:43
Soğuk ve karlı havaları daha rahat geçirebilmek için vazgeçilmez olan kar botları, kış günlerinde aktif yaşam tarzından taviz vermeyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Doğaya ve spora tutkuyla bağlı olanların buluşma noktası SPX mağazaları, üstün teknolojileri ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken yeni nesil kar botlarını kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Konfor ve yüksek performans sunan özellikler…
Erkeklerin outdoor maceralarında daha konforlu ve güvenli hissetmesi için tasarlanan “Salomon Outblast CS Waterproof Erkek Outdoor Ayakkabı”; nefes alabilir, yalıtımlı, su geçirmez, rüzgâr geçirmez özellikleriyle tüm beklentileri karşılıyor. Ayakkabının ana malzemesini oluşturan Anti-debris Mesh astar; kum, çakıl, toz gibi istenmeyen artıkların tabanlık ve ayak arasında birikmesini önlüyor. EnergyCell teknolojisiyle oluşturulan orta taban ile yüksek performanslı EVA köpük, ayakkabının yapısına güç kazandırırken, ön ayak desteği ile ağırlık dış tabana dağıtılıyor. Fonksiyonelliğiyle fark yaratan Salomon Outblast CS Waterproof, sezonun en gözde seçeneklerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Soğuğa ve kara karşı her daim hazır!
“Salomon Quest Winter Thinsulate™ WaterProof Erkek Outdoor Botu”, gelişmiş özellikleriyle soğuk havaların olumsuz etkisini ortadan kaldırıyor. Tasarımda kullanılan ADV-C Şasi dengeye öncelik verirken, Thinsulate™ teknolojisi mükemmel bir yalıtım sağlıyor. Salomon Quest Winter sayesinde ayaklar nefes alırken, sıcaklıktan ve konfordan da ödün verilmiyor. Yalıtımı desteklemek için poliüretan ile kaplanan deri, hafif yağmur veya sağanak sırasında kumaşın suyu emmesinin önüne geçiyor. Soğuk havalar için tasarlanan taban astarı daha fazla yalıtım için 4 mm'lik bir EVA köpük tabakasıyla ekstra koruma sağlıyor. Su geçirmez özelliği sayesinde olumsuz hava koşullarına karşı tam koruma sunan Salomon Quest Winter, hem doğada hem de şehirde konforlu ve güvenli bir yürüyüşün tadını çıkarmaya yardımcı oluyor. 

Tam koruma, harika bir görünüm ve rahatlık sağlıyor
Kadınlar için özel olarak tasarlanan Salomon Vaya Powder, kışın açık hava mekânlarında özgürce hareket etmeye yardımcı olacak sıcaklık ve konfor sunuyor. İster tatil yerinde dolaşın, ister çocuklarınızın kayak dersinin bitmesini bekleyin ya da arkadaşlarınızla sıcak bir çikolatanın tadını çıkarın, bu özel kar botu harika görünmenizi ve rahat hissetmenizi sağlıyor. Salomon tasarımcılarının kadın bacağının özelliklerini ve kış şartlarına olan tepkisini dikkate alınarak geliştirdiği Vaya Powder, ek bir kürk veya köpük tabakasına sahip membran ile iyi bir yalıtım sağlıyor. Contagrip® W teknolojisi, dış taban tutuşuna esneklik ve dengeli bir duruş kazandırıyor. Su geçirmeyen, ayakları sıcak, rahat ve kuru tutan Vaya Powder’da ayrıca ayarlanabilir topuk kayışı, ayak parmağında koruyucu kauçuk katman ve kış tabanlık özellikleri bulunuyor. 

Şıklığın ve fonksiyonelliğin buluştuğu kar botları
Outdoor pazarının sevilen markası Merrell, hem soğuk hava şartlarından koruyan hem de şık bir görünüm vadeden “Snowcreek Cozy” ve “Cloud Puff Lace” kar botlarını yeni sezonda kadınların beğenisine sunuyor. Merrell’ın kullandığı su geçirmez membran, ayakkabıya temas eden suyu yalıtırken nemin de dışarı çıkmasını sağlıyor. Merrell kalitesinin bir başka göstergesi olan Quantum Grip™ kauçuk dış taban ise güvenli bir şekilde hareket etmenin keyfini yaşatıyor. 

Yenilikçi özellikleriyle kaliteli ve konforlu bir deneyim yaşatan kar botları, SPX mağazalarında ve www.spx.com.tr internet mağazasında müşterilerle buluşuyor.
Günün Başlıkları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...