Karamollaoğlu İzmir'de e-miting yapacak

Saadet Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, Türkiye siyasetinde bir ilke imza atarak e-mitingler gerçekleştiriyor...

Karamollaoğlu İzmir'de e-miting yapacak
28 Mayıs 2018 - 11:51

Saadet Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, Türkiye siyasetinde bir ilke imza atarak e-mitingler gerçekleştiriyor.

“Medya padişahınsa sosyal medya bizimdir” çıkışı ile gündem oluşturan Karamollaoğlu, Türkiye’de ilk kez uygulanan e-miting sistemiyle bu kez de İzmir’den halka seslenecek.

29 Mayıs Salı günü Wyndham İzmir Özdilek Otel’de gerçekleşecek olan e-miting, YouTube, Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya alanlarında canlı yayınla paylaşılacak. SP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, interaktif yöntemle e-mitinge katılanların yönelteceği sorulara da canlı yayında yanıt verecek.  

İzmir adaylarını tanıtacak
Ülke gündemine ve Saadet Partisi’nin ortaya koyduğu çözüm projelerine dair değerlendirmeler yapacak olan Karamollaoğlu, e-mitingin ardından 24 Haziran seçimlerinde partisini İzmir’de temsil edecek olan milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıtacak. 
 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...