Kahve Dünyası'nın 'Algötür' konsepti yaygınlaşıyor

Yeni “Kahve Dünyası Algötür” Noktası Yolunuzun Üzerinde Oksijen 204 Balıkesir Kuzey’de!

Kahve Dünyası'nın 'Algötür' konsepti yaygınlaşıyor
29 Ağustos 2020 - 18:38

Kahve Dünyası, hızlı, dinamik ve sağlıklı şehir hayatını yansıtan Kahve Dünyası Algötür konseptini Balıkesir otoyolunda hizmet veren bir başka Oksijen Tesisi’ne daha taşıdı. Oksijen 204’te (Balıkesir Kuzey) açılan “Kahve Dünyası Algötür” noktası, yolculuklarına Kahve Dünyası’nın eşsiz lezzetleriyle devam etmek isteyenler için yeni nesil draft kahveden taptaze sandviçlere, tatlı ve tuzlu atıştırmalıklardan No:1-6 cold press soğuk içeceklere birçok seçenek sunuyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, Oksijen 204’te (Balıkesir Kuzey) açılan yeni “Kahve Dünyası Algötür” noktası ile tadına doyulmayan kahveleri ve eşsiz lezzetleriyle seyahatlerinize keyif katıyor. Al-götür hizmetin özel ürünler ve dijital teknolojiyle desteklendiği Kahve Dünyası Algötür Oksijen 204 (Balıkesir Kuzey) noktası, misafirlerine kahveden çikolataya, fit lezzetlerden tatlı ve tuzlu atıştırmalıklara Kahve Dünyası’nın en sevilen lezzetlerinden oluşan geniş bir seçki sunuyor. Ayrıca Kahve Dünyası’nın mobil uygulamasını kullananlar, Hazır Al özelliği ile siparişlerini önceden vererek dilediği zaman hiç sıra beklemeden teslim alabiliyor. Bu sayede Kahve Dünyası misafirlerine hem seyahatlerine ara vermeden devam edebilme hem de fiziki teması azaltma olanağı sağlıyor.

Fit lezzetler ve çeşit aynı menüde buluşuyor
Kahve Dünyası Algötür noktalarında Kahve Dünyası’nın sevilen lezzetlerinin yanı sıra yalnızca bu konsept için oluşturulan özel lezzetler de yer alıyor. Bu lezzetlerden biri de tüm dünyada kahve severler arasında yükselen trend olan draft kahve! Nitrojen tüplerle kurulan bir sistemle hazırlanan draft kahve, bu tüpler sayesinde ipeksi bir köpüğe kavuşurken kolay içimi ve zengin aromasıyla seyahatinize ayrı bir keyif katıyor. Fit Lezzetler segmenti altında yer alan Proteinli içecekler (Probadem, Protahin ve Promeyve) ve özel karışımlardan oluşan No:1-6 Serisi Kahve Dünyası Algötür’lerde tadılabilecek lezzetler olarak öne çıkıyor. Müsli, Granola, Poriç çeşitleri de Kahve Dünyası Algötür mağazasına uğrayan misafirleri seyahat boyunca fit, lezzetli ve pratik bir öğünle buluşturuyor. Lezzetini Gaziantep’in Barak fıstığı, yöresinden temin edilen kuruyemişler ve mevsiminde toplanmış meyveler ve Kahve Dünyası’nın tadına doyulmaz çikolatasından alan dondurma çeşitleri ise seyahat sırasında verilen molayı tatlı anlara dönüştürüyor.

###
Kahve Dünyası’nın dört farklı mağaza konseptinden biri olan “Kahve Dünyası Algötür” al-götür hizmetin, özel ürünler ve dijital teknolojiyle desteklendiği ve 2015 Aralık tarihinde hayata geçmiş yeni bir konsept. Kahve Dünyası Algötür noktaları yol üzerinde otobanda ve yaya trafiğinin yoğun olduğu lokasyonlarda, hiç zaman kaybetmeden aradığı lezzete hemen hızlıca ulaşmak isteyenlerin tercihi oluyor. Kahve Dünyası Algötür’lerde tüm yiyecek ve içecekler, masaya servis hizmeti olmadan sadece tek kullanımlık kraft bardak ve tabaklarda servis ediliyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"