Kahve Dünyası'ndan Darülaceze Sakinlerine Bayram Sürprizi

Paylaşmanın ve iyiliğin anlamını bulduğu bayramlar, Darülaceze sakinleri için aynı zamanda hasret ve kavuşmak demek...

Kahve Dünyası'ndan Darülaceze Sakinlerine Bayram Sürprizi
17 Temmuz 2021 - 11:45

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, Darülaceze sakinlerine ‘bayram sürprizi’ yaptı. ‘Kavuşmak özlemekten güzel’ söylemiyle Darülaceze’de erken bayram kutlaması yapan Kahve Dünyası, bayramların olmazsa olmazı Türk Kahvesi, çikolata ve dondurma ikramıyla herkese bayram neşesi yaşattı. Darülaceze sakinleri Kahve Dünyası’nın lezzetleriyle eski bayramları hatırlayarak keyifli saatler geçirdi.

Paylaşmanın ve iyiliğin anlamını bulduğu bayramlar, Darülaceze sakinleri için aynı zamanda hasret ve kavuşmak demek. “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası Kurban Bayramı öncesinde Darülaceze sakinlerine bir sürpriz yaparak özlediğimiz bayram geleneklerini yaşattı. 400’ü aşkın Darülaceze sakininin katıldığı bayramlaşma etkinliğinde bayramın geleneksel lezzeti Türk Kahvesi’nin yanında Kahve Dünyası’nın enfes çikolataları ile kaymaklı, sütlü çikolatalı, bitter çikolatalı ve vişneli dondurma ikram edildi. 

Etkinlik sonunda Darülaceze Başkanı Yüksek Mimar Hamza Cebeci tarafından teşekkür plaketi hediye edilen Kahve Dünyası ekibi de Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci’ye teşekkürlerini sundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"