Kahve Dünyası Buyaka'da Açıldı

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası’nın en yeni mağazası 16 Kasım pazartesi günü Buyaka Alışveriş Merkezi’nde açıldı.

Kahve Dünyası Buyaka'da Açıldı
20 Kasım 2020 - 17:10
“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası’nın en yeni mağazası 16 Kasım pazartesi günü Buyaka Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Buyaka’nın giriş katında yer alan Kahve Dünyası, misafirlerine en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırlanan kahvelerden lezzet dolu pastalara, taptaze sandviçlerden çikolatalara kadar lezzet dolu birçok ürün sunuyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, İstanbul’daki yeni mağazasını 16 Kasım’da Ümraniye’de bulunan Buyaka Alışveriş Merkezi’nde açtı. Kahve Dünyası; alışveriş merkezinin giriş katında yer alan yeni mağazasında en kaliteli malzemelerle ürettiği lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor. Kahve Dünyası Buyaka, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge çerçevesinde alınan ek önlemler ve tedbirler kapsamında yalnızca al-götür servisi ile hizmet veriyor.

Tadına doyulmaz atıştırmalıklar da Kahve Dünyası’nda
Brezilya, Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika ve Kenya gibi dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen değerli kahve çekirdeklerini ilk günkü tazeliği ve aromasıyla koruyan Kahve Dünyası, misafirlerine Türk kahvesinden latteye, americano’dan cappuccino’ya çeşitli kahveler sunuyor. Kahve Dünyası, kahvenin dışında farklı bir içecek arayanları salep, sıcak çikolata, frozen, milkshake ve smoothie çeşitleriyle buluşturuyor. Birbirinden lezzetli ev yapımı tadında pastalar ve sipariş üzerine, o an taptaze hazırlanan sandviçlerin yanı sıra formuna dikkat edenler için de hurma suyu ile tatlandırılan granola ve müsli de Kahve Dünyası mağazalarında taze taze hazırlanan ürünler arasında… Şeker ilavesiz çikolatayla hazırlanan Fit brownie ile Kahve Dünyası’nın en sevilen atıştırmalıkları içi çıtır çıtır bisküvi, dışı çikolatalı Bonte, yoğun Antep fıstıklı ve fıstık ezmeli Gofrik, meyve ve çikolatanın buluştuğu Frutibon’un da tadına doyum olmuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...